Sokkot kapott a kislány, amikor meglátta a tápiósági pedofilt

tárgyalás pedofil tápióság
Vágólapra másolva!
Bár a bíróságon elismerte Sz. Sándor, hogy szexuálisan zaklatott kislányokat, mégis hazaengedték. Az egyik molesztált kislány sokkot kapott, amikor meglátta a buszon a férfit. 
Vágólapra másolva!

A kislány édesanyja, Krauzné Hargitai Hajnalka azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy köpni-nyelni nem tudott, amikor meglátta a „Papát".

- mesélte az asszony.

Forrás: Origo

A Ripost információi szerint az ügyben érintett lányok többsége azóta is pszichológushoz jár. Az édesanyák szerint azonban ez sem használ, ha nap mint nap látniuk kell a zaklatójukat.

– folytatta az anyuka, aki hozzátette, hogy lánya a történtek óta fél iskolába menni, már a házból se akar kilépni.

A bíróság a bűnügyi felügyelet elrendelésekor

a férfi 68 éves életkorára és betegségeire volt tekintettel, engedéllyel járhat a kezelésekre.

Megtiltották ugyanakkor, hogy áldozataival bármilyen kapcsolatot kezdeményezzen. Amikor lakásán a Ripost munkatársai keresték, akkor sem volt otthon.

A lap emlékeztet, hogy tavaly derült fény a bűnügyre. Sz. Sándort a helyiek gyerekszerető ezermesternek tartották, megjavította a lányok játékait, görkorcsolyáját, szívesen vigyázott rájuk, néha még nála is aludtak. Az egyik lány barátnője mesélte el otthon, hogy amikor a görkorcsolyáját javította a „Papa", benyúlt a bugyijába és simogatta a nemi szervét. Ezután derült ki, hogy hat kislányt hónapok óta molesztál. A férfi szeptemberben tett beismerő vallomást.