Karácsony hívására megjelent a Városházán az egész Soros-hálózat

Vágólapra másolva!
Szerdán Karácsony Gergely jelképesen átadta a Városháza kulcsát a civil szervezeteknek."Visszaadtuk ezt a hivatalt azoknak, akiké valójában, a budapestieknek" - kommentálta a tegnapi kulcsátadós rendezvényt a közösségi oldalán a politikus. Érdemes azonban erőteljes kritikával fogadni a főpolgármester bejelentését: hívására nem a civil szervezetek, hanem a komplett hazai Soros-hálózat jelent meg, olyan szereplőkkel, mint Bodoky Tamás vagy Iványi Gábor. A bevándorláspárti milliárdos, Soros György egyik szervezetének közleményéből kiderült, a háttérben máris elfogadtak egy 10 pontos paktumot.
Vágólapra másolva!

Karácsony Gergely többek között azzal kampányolt a főpolgármester-választást megelőzően, hogy megválasztása esetén szabad bejárást fog biztosítani a civil szervezeteknek a Városházára. Már ekkor is sejteni lehetett, mire megy ki a játék, hiszen olyan csoportosulásokat hozott fel példaként, mint a Soros Györgyhöz köthető Transparency International, vagy a Levegő Munkacsoport. Más választási ígéreteivel szemben, ezt villámgyorsan betartotta: szerdán délután 90 civil szervezet képviselőjével, valamint Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettessel megnyitották a Városháza egyik udvarát. "Visszaadtuk ezt a hivatalt azoknak, akiké valójában, a budapestieknek" - kommentálta a tegnapi kulcsátadós rendezvényt a főpolgármester a közösségi oldalán. Több olyan képet is mellékelt, amelyeken jól kivehetőek a résztvevők, így arra is fény derült, Karácsony értelmezésében kik is azok a budapestiek. Az egyik fotón az látszik, amint a balliberális politikust tiszteletteljesen hallgatja

  • Bodoky Tamás, az Átlátszó főszerkesztője;
  • Iványi Gábor lelkész;
  • Simándi Szelim, a Háttér Társaság (HT) volt kommunikációs munkatársa, az Együtt volt politikusa és az Alternatív Köztársasági Elnök elnevezésű versengés egyik jelöltje.

Őket nem kell különösebben bemutatni, mindannyian jól ismert szereplői a hazai balliberális és Soros-világnak. Miután az Európai Parlament tavaly szeptemberben megszavazta a Magyarországot elítélő határozatát, Bodoky a jelentést elkészítő Judith Sargentini zöldpárti exképviselővel közös fotót tett fel közösségi oldalára. Sokatmondó, hogy Iványi Gábor volt az, aki a migrációs válság csúcspontját követően Nobel-békedíjra terjesztette fel Soros Györgyöt. Talán Simándi a legkevésbé ismert szereplő, azonban a balliberális politikai elitbe való beágyazódása erős, elég csak arra gondolni, hogy jelenleg a Soros által finanszírozott Háttér Társaság (HT) kommunikációs munkatársa.

Forrás: Facebook

A HT az eseményt követően közzétett egy bejegyzést, amelyben elújságolták, Karácsony kiállt a Magyar LMBT Szövetség javaslatai mellett. A szervezet egyébként még az önkormányzati választást megelőzően egy tízpontos javaslatlistát dolgozott ki az önkormányzatok számára arról, hogyan léphetnek fel az LMBTQI emberek egyenlősége és társadalmi befogadása mellett. Elég erősre sikerült a lajstrom, amiben többek között azt követelték, hogy

  • legyenek érzékenyítő programok az önkormányzati fenntartású intézmények dolgozóinak;
  • a helyi kulturális és közösségi tereket nyissák meg az LMBTQI témájú rendezvények számára; Budapesten LMBTQI közösségi tér kialakítása;
  • jelentessenek meg LMBTQI témájú híreket az önkormányzati tulajdonban lévő sajtóban;
  • az LMBTQI témájú tudatosságnövelő kampányoknak ingyenesen/ kedvezményes áron biztosítsanak helyet az önkormányzati tulajdonú hirdetési felületeken.

A Soros Györgyhöz közeli szervezetek beszivárgása a Városházára nem most kezdődött, másfél héttel ezelőtt Karácsony Misetics Bálintot, A Város Mindenkiért nevű szervezet képviselőjét kérte fel arra, hogy segítse a főváros munkáját a hajléktalanokkal kapcsolatban.