Egyre hűvösebb, esős napok következnek

2019.11.21. 04:12

Néhány napra berendezkedik az eső, majd hétvégén újabb fordulat jön az időjárásban - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Csütörtök: Hajnalban, reggel még többfelé lehet eső, aztán szakadozik a felhőzet, délen a nap is előbukkan. Napközben újabb felhősödés lehet, és délután szórványosan fordul elő zápor. A déli, délkeleti szél megélénkül. 11 és 16°C között alakul a hőmérséklet.

Péntek: Északkeleten egész nap borús, párás időre van kilátás, szórványos esővel. Az ország nagyobbik részén délelőtt borongós idő valószínű, és inkább csak eleinte lesz csapadék. Megerősödik a délkeleti szél. 9 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk - északkeleten lesz a hűvösebb.

IllusztrációForrás: MTI/Varga László

Szombat: A reggeli párásság megszűnése után változóan felhős idő alakul ki, legalább pár órás napsütéssel. Eső nem lesz. A légmozgás élénk marad. Reggel 5, délután 11 fok körül alakulhat a hőmérséklet - lehűlés kezdődik.

Vasárnap és hétfő: Reggelre nagyobb területen képződik köd, melynek egy része már napközben is maradhat. Reggelente 4, délutánonként 10 fok valószínű.