Kirabolta, majd agyonverte az ózdi nőt egy hajléktalan férfi

Vágólapra másolva!
Először kirabolta, majd visszament és súlyosan megverte az ózdi nőt az a hajléktalan, aki ellen most vádat emeltek. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. Ráadásul segítséget sem tudott volna kérni, a férfi ugyanis bezárta a lakásába. 
Vágólapra másolva!

A hajléktalan férfi november közepén, Ózdon, megismerkedett egy nővel, aki arra kérte, hogy kísérje el őt az élettársához. A nő arra akarta rávenni a férfit, hogy menjen vissza vele a közös lakásukba, de ez nem történt meg. A hajléktalan viszont ott aludt a nő lakásán. Másnap hazament a nő élettársa, aki otthagyta a mobiltelefonját a lakásban. A hajléktalan férfi ezt megtudta, majd odament a 65 éves nőhöz, hogy a barátja telefonjáért jött.

A nő azonban nem akarta odaadni a telefont, ezért a férfi felpofozta, elvette telefont és elment.

A telefont Ózd belvárosában – egy általa látásból ismert férfinak eladta 5 ezer forintért, a pénzen pedig alkoholt vett. Még aznap visszament a lakásba, ahol a nő bár beengedte, de kérdőre vonta a mobiltelefon miatt. A hajléktalan férfi többször megütötte a nőt aki a földre esett. Ekkor meg is rugdosta, aztán bezárta a lakásba.

A nő olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt.

A hajléktalan férfit elfogták és letartóztatták. Az ügyészség most vádat emelt ellene.