Teljesen összetört a lány, akit egy migráns Budapesten megerőszakolt

Erőszakoló migráns tárgyalása, erőszak, megerőszakolt egy nőt, 2019.11.21.
Vágólapra másolva!
Tavaly szeptemberben egy migráns megerőszakolt egy magyar nőt Budapest belvárosában, egy gyorsétterem mosdójában a vád szerint. A rendőrség az eset után hajtóvadászatot indított, és már másnap este elfogták a férfit Ausztriában, egy Frankfurtba tartó vonaton. A bíróságon ma a tanúkat hallgatják meg az esettel kapcsolatban, az első tárgyalási napon. Cikkünk frissül.
Vágólapra másolva!

A férfit két maszkos rendőr vezette vezetőszáron a tárgyalóteremhez, a kezei és a lábai is meg voltak bilincselve. Szürke kabát, nadrág és cipő volt rajta, a kezében egy lila zacskó. Komor arccal sétált a folyosón, végignézett az érdeklődő tömegen.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Olyan sokan érdeklődnek a tárgyalás iránt, hogy egy nagyobb tárgyalóban fogják tartani, mint amit terveztek.

Amíg vártunk a tárgyalócserére, a folyosón tartották a férfit.

Így nagyjából 30 perces késéssel elkezdődött a tárgyalás a nagyobb tárgyalóban. Az afgán férfi nem akart új vallomást tenni, ezért a bíróság az elsőszámú tanút szólította, aki az a nő, akit a migráns megerőszakolt a vád szerint.

A nő külön, elzárkózva ült egy széken, haját az arca elé tette. Látszott rajta, hogy teljesen összetört, nagyon megviselte a támadás, és persze az, hogy újra találkoznia kellett a férfival.

Az ő kihallgatása nem nyilvános, ezért a hallgatóságot kiküldték a teremből. Amint befejezték a kihallgatását, a sajtó visszamehetett a tárgyalóba.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Majdnem két óra elteltével engedtek vissza minket a tárgyalótelembe,

a megerőszakolt nő a vádlottak padja mögött ült leszegett fejjel, a hajával továbbra is takarta az arcát.

A bíróság az első tanút, egy fiatal férfit hallgatott meg. Ő azon az estén a barátjával együtt evett a gyorsétterem előtt az utcán. Hozzájuk rohant ki a nő.

Sírva mondta nekik, hogy megerőszakolták, ezek után hívták a rendőrséget.

Látták, ahogy a férfi a Bajcsy-Zsilinszky út felé menekül. Nem mentek utána, mert féltek, hogy fegyver lehet nála, és a nőt sem akarták egyedül hagyni. Az áldozat sokkos állapotban volt, sírt, próbálták megnyugtatni.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A következő tanú a barát volt, vagyis az a férfi, aki az előbb meghallgatott férfival evett a gyorsétterem előtt, amikor a nőt megerőszakolták. Elmondása szerint

épp sorba álltak, amikor a nő kétségbe esett arccal odament hozzájuk, és arra kérte őket, hogy hívjanak rendőrt, mert megerőszakolták.

Ő nem látta menekülni a férfit.

Ezek után a nővel megvárták a rendőröket a barátjával együtt, majd elmentek onnan.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A tanú meghallgatása közben az afgán férfi elmondta, hogy az eset után öt perc távolságra ment a helytől, és onnan figyelte, hogy mi történik.

Azért ment el onnan, mert félt a rendőröktől, mivel korábban Bulgáriában bántalmazták a hatóságok.

Ha a nő a barátait, rokonait hívta volna, akkor odament volna hozzájuk megbeszélni. Legalábbis ezt állítja.

Állítása szerint a szex után a nő megfenyegette, hogy adjon neki pénzt, különben hívja a rendőrséget. A bíró megkérdezte tőle, hogy akkor miért nem ő hívott rendőrt, ha megfenyegették.

Azt válaszolta, hogy nem tudja, hogyan kell, és azt sem, hogy mit mondhatott volna.

A harmadik tanú egy olyan férfi, aki aznap este együtt dolgozott a gyorsétteremben a férfival. Ő éppen kiszolgálta a vendégeket, de azt látta, hogy a férfi és a nő hátra mennek. Később elfogyott a pultban a zöldség, ezért hátrament a raktárhoz.

Ott azt hallotta, hogy a mosdóban szexelnek. Beszélgetést, sírást nem hallott, csak nyögést.

Amikor kijöttek a mosdóból, nem vett észre semmi furcsát, de később a nő sírva telefonált.

Az eset után, elmondása szerint, a férfi még visszament az étteremhez, pénzt vett ki a kasszából, magához vette a telefonját és az igazolványát, majd elment.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nagyjából 30 perc szünet után lejátszották az étterem biztonsági kameráinak felvételeit. Látszott, ahogy a nő bemegy, majd a férfi a mosdóhoz kíséri. Oda bemegy a nővel, majd percekig kint várakozik, amíg a nő végzi a dolgát.

Közben többször a kilincsre teszi a kezét, és meg is próbál bejutni, de az ajtó zárva van.

Később ki tudta nyitni az ajtót és bement. Hosszú percek után együtt jönnek ki a WC-ről, majd kimennek az étteremből. A férfi állítása szerint amikor először bement a nővel a mosdóba, akkor megbeszélték, hogy szexelni fognak, csak elvégzi a dolgát, ezért is várt az ajtó előtt. Az áldozat viszont ezt tagadta, valamint hozzátette, hogy

többször is sikított és sírt az aktus közben, nem érti, hogy a hallgatózó férfi hogy nem hallotta meg.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A péniszét mutogatva kergette

Azokat a nőket is beidézte a bíróság, akiknek a férfi mutogatta magát az utcán. Az első nő tisztán felismerte a férfit. Elmondta, hogy egy leánybúcsúról ment haza júliusban, amikor a 74-es troliról leszállt a Szövetség utcánál. Észrevette, hogy férfi sétál mögötte kapucnis melegítőben. Az Alsóerdősor és a Dohány utca sarkánál a férfi elővette a péniszét.

Erre ő káromkodni és menekülni kezdett, a férfi pedig elővett pénisszel követte őt.

Az Alsóerdősor utcában találkozott két külföldi lánnyal, akiket figyelmeztetett a veszélyre, ezt látva a férfi elmenekült.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az afgán férfi azzal védekezett, hogy ő nem ismeri és soha nem látta még a nőt, és Magyarországon több olyan férfi van, aki olyan magas mint ő és kapucnit hord.

Az utolsó tanú zártkörű meghallgatást kért, ezért a hallgatóságot és a sajtót kiküldték a tárgyalóból.

Az eset tárgyalása márciusban fog folytatódni, a férfi az elsőfokú bíróság ítéletéig biztosan letartóztatásban marad, mivel fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye. A végzés nem végleges, a vádlott és a védője fellebbezett.

Ahogy korábban megírtuk, a 18 éves afgán migráns, S. Ahmad négy napja dolgozott az egyik V. kerületi török gyorsétteremben, amikor tavaly szeptember 9-én, hajnali 2 és 3 óra között beengedett a személyzeti mosdóba egy fiatal magyar lányt.

27 perc terror

A gyorsétterem biztonsági kameráinak felvételein jól látszik, hogy átvezeti a kebaboson keresztül a mellette lévő kocsmába,

majd onnan a hátul lévő, eldugott személyzeti mosdóhoz.

Forrás:RIPOST/MARKOVICS

Előrement, felkapcsolta a villanyt, a nő pedig bement.

Ekkor a férfi erőszakosan bezárta belülről az ajtót.

Az étterem egy másik dolgozója meghallotta a hangokat, a nő segélykiáltásait és hallgatózni kezdett. Elment onnan, majd később megint visszament hallgatózni.

27 perc múlva a férfi lépett ki elsőként a mosdóból, utána a még öltözködő, megfélemlítettnek tűnő nő.

Forrás: RIPOST/MARKOVICS

Hajtóvadászat

A történtek után a férfi elmenekült a rendőrök elől,

akik a bejelentés után egyből keresni kezdték a férfit. Egy külön nyomozócsoportot hoztak létre, és 1 millió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki.

A bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene.

Forrás: Origo

A menekülő migránst szeptember 10-én késő este Ausztriában, Linz környékén fogták el egy Frankfurtba tartó vonaton.

A hatóságok igazoltatták, majd az európai elfogatóparancs alapján elfogták. Ezek után kiadatási őrizetbe került, majd tavaly novemberben visszahozták Magyarországra, ahol letartóztatták.

Az utcán is többször mutogatta magát

S. Ahmad, mielőtt a vád szerint megerőszakolt egy magyar nőt a gyorsétterem mosdójában, a gyanú szerint többször is a péniszét mutogatta az utcán Budapesten.

Először június 1-jén a VII. kerületi Dohány utcában, majd június 20-án a Király utca és a Lövölde tér között.

Nem fogadta el az öt évet

Az erőszakoló szatír előkészítő tárgyalását júliusban tartották, ahol ha lemondott volna a tárgyalási jogáról és beismerte volna a tettét, akkor 5 évet kapott volna. A férfi ezt nem fogadta el. Mivel az ügyészség szexuális erőszakkal és többrendbeli szeméremsértéssel vádolja, 5 évnél jóval többet is kaphat.