A tatai idős férfit halálra verték, felesége azóta sem lát rendesen

Vágólapra másolva!
A 76 éves férfi és 70 éves felesége egy tatai családi házban lakott. Az egyik támadójukat onnan ismerték, hogy korábban fát vettek tőle. A férfi akkor figyelte meg, hogy egy lemezkazettában tartják a pénzüket. Öt év telt ezután, akkor három ismerősével döntöttek, hogy kirabolják az idős embereket. Maga a tippadó nem mert bemenni, társai viszont brutális támadást hajtottak végre.
Vágólapra másolva!

Hajnalban érkezett a banda Tatára. A férfi, aki a tippet adta, mindent elmagyarázott a társainak, hogy mi hol van, de ő maga nem ment be. Ezután

a három férfi maszkban az arcukon bemásztak a házba, csakhogy amikor egy feszítővassal az ablakot kifeszítették, az berepedt.

A zajra az idős férfi felébredt, és a bejárati ajtót kinyitotta. Ekkor mindhárman rátámadtak, a konyhába lökték, és

a feszítővassal kezdték el ütni, és perceken keresztül rugdosták is.

Erre az idős nő is kiment,

őt többször tiszta erővel ütötték arcon.

Aztán összeszedték a házban az ékszereket, és a lemezkazettában lévő pénzt, és összesen 660.000 forinttal elmenekültek. Előtte azonban még nejlonharisnyával megkötözték a házaspárt, és összetörték a mobiltelefonjaikat, hogy ne tudjanak rendőrt hívni, és a bejárati ajtót kívülről bezárták.

Az idős férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem sokkal később a kórházban meghalt, felesége komoly maradandó szemsérülést szenvedett.

A három rabló gyilkost a bíróság életfogytiglanra ítélték. Egyikük legkorábban 25, a másik 30 év múlva szabadulhat, a harmadik férfi viszont soha, semmiylen körülmények között nem hagyhatja el a börtön. A tippadó férfi az eljárás alatt meghalt.

Az ítélet nem jogerős.