Napra pontosan két éve tűnt el VV Fanni

VV Fanni
Az utolsó VV Fanniról készült fotó. Novozánszki Fannit tavaly november óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Napra pontosan két éve tűnt el az egyik valóságshowból ismert Novozánszki Fanni. Az róla az utolsó információ, hogy élettelen testét egy férfi beteszi a bérelt autója csomagtartójába a nő otthonánál, majd elhajt. A rendőrségnek annak ellenére nem sikerült megtalálnia a holttestet, hogy az elmúlt két évben rengeteg helyen keresték. A család továbbra is bizonytalanságban él, pedig már nagyon szeretnék, ha pont kerülne az ügy végére.
Vágólapra másolva!

VV Fanni 21 évesen, egy realityműsorban szerzett ismertséget.

Miután kiesett a játékból, prostituáltként kezdett dolgozni egy Marina parti luxuslakásban.

Rokonai és barátai nagy meglepetésére 2017. november 20-án eltűnt. Nem érték el telefonon, és otthon sem találták, csak a két kutyáját, akiket soha nem hagyott magukra.

Forrás: Blikk

A szülei ezután bejelentést tettek a rendőrségen, akik eltűnt személyként kezdték el keresni a nőt. Két héttel később viszont már gyilkosság miatt indítottak eljárást.

A lakópark biztonsági kamerája ugyanis felvette, ahogy egy férfi, B. László a lépcsőn viszi le a garázsig VV Fanni élettelen testét, ott berakja az autójába, majd elhajt.

A férfi kocsijában később több olyan bizonyítékot is találtak, amelyek alapján az feltételezhető, hogy ő gyilkolta meg Fannit.

Lehetőségek, teóriák

Először a Dunában keresték a nő holttestét, mivel az autópálya-kamerák felvételei alapján a férfi Dunaújváros felé hajtott, és útközben megállt a vízpartnál is. Úgy gondolták, hogy itt szabadult meg Fanni testétől, bedobta a folyóba, de a búvárok nem találtak semmit.

Megvizsgálták az autó GPS-adatait is, amelyek alapján a kérdéses időszakban B. László Veszprém és Budapest között is autózott, egy óriási erdős terület mellett. Joggal felételezhették, hogy elásta a holttestet, ezért szakemberekkel együtt átvizsgálták az erdőt, de nem találtak semmit.

Később egy titokzatos tanú azzal kereste meg a Novozánszki család ügyvédjét, dr. Lichy Józsefet, hogy B. László vaddisznókkal etette meg a nő maradványait. Ezt sem sikerült bizonyítani.

Forrás: --

A nyomozók azt sem zárhatták ki, hogy a Balatonban van a holttest, de a búvárcsapatok ott sem találtak semmit.

A rendőrség mindent bevetett, Németországból hozattak kutyákat, amiket direkt arra képeztek ki, hogy megtalálják a halott embert, vagy esetleg annak maradványait.

A rengeteg sikertelen próbálkozás után dr. Lichy József felvázolta, szerinte mi történhetett VV Fanni testével.

– mondta korábban az ügyvéd.

A keresésbe később még az FBI is besegített, profilozással próbálták meg kiszedni B. Lászlóból, hova rejtette el a holttestet, de nem jártak sikerrel.

Krematóriumba vitték?

Tavaly egy Vácon raboskodó férfi kereste meg a Novozánszki család ügyvédjét. Azt állította, hogy B. László szerelmes volt VV Fanniba, és nem tudta elviselni, hogy a nő külföldre akart költözni, ezért végzett vele. Elmondása szerint

a férfi egy olyan bűnbandának adta oda a nő holttestét, akik kapcsolatban állnak egy krematóriummal. Itt pár millió forintért, illegálisan elégethették a holttestet.

Ez a teória megmagyarázhatná, miért nem találják a holttestet sehol.

Forrás: --

Hiába minden nyom

Idén nyáron a rendőrség lezárta a nyomozást, és azt javasolta az ügyészségnek, hogy gyilkossággal vádolják meg B. Lászlót. A férfi több mint egy évig volt börtönben, jelenleg azonban házi őrizetben van.

A bűnrészességet már bevallotta, de a gyilkosságot továbbra is tagadja.

VV Fanni anyja tudja, hogy már nem fogja visszakapni a lányát, de szeretné, ha a gyilkos megkapná a büntetését.

– mondta korábban az asszony, aki végig hitt a rendőrségben.

Októberben a Fővárosi Főügyészség nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal vádolta meg a 35 éves B. Lászlót.

A vád szerint azért gyilkolta meg a nőt, hogy pénzt szerezzen tőle. Brutálisan megverte VV Fannit, majd a kocsijába tette. Közben a nő belehalt a sérüléseibe, a holttestet pedig a Dunába dobta.

A Fővárosi Törvényszéken január elején, előkészítő üléssel kezdődik a bírósági eljárás.