Sértegette a Hír TV riporterét Gyurcsány egyik képviselője

2019.11.19. 10:46

Hitványnak minősítette Gréczy Zsolt a Hír Tv riporterét, mert egy, a Demokratikus Koalícióra nézve kellemetlen kérdést tett fel a párt sajtótájékoztatóján a politikusnak. Miután Gréczy nem tudott érdemi válaszokat adni Bohár Dánielnek, a személyeskedésbe menekült.

A Demokratikus Koalíció már többször is felszólalt az „urambátyám" politika ellen, ennek ellenére a XV. kerületben Németh Angéla polgármester minekután megemelte saját fizetését, első körben benyomta a fiát az egyik bizottságba. Ezzel szembesítette Bohár Dániel, a Hír Tv munkatársa az újságíróból lett politikust, Gréczy Zsoltot, a párt sajtótájékoztatóján. Érdemi válaszok helyett azonban csak személyeskedésre futotta Gréczynek, aki azt mondta az újságírónak, hogy "maga ugyanolyan hitvány, mint a megrendelői."

A munkáját végző riporter kikérte magának a gyalázatos minősítést, majd a sajtótájékoztató menetét megfordítva Gréczy úgy próbált kibújni az általa kreált kellemetlen helyzetből, hogy ő kezdett el kérdéseket feltenni az újságírónak. Minderről az Informátor című oknyomozó és politikai műsor tett ki egy videót a közösségi oldalára, hozzátéve, hogy

Ha már "urambátyám"! Minő érdekesség, hogy a Demokratikus Koalíciót a Gyurcsány házaspár irányítja, ami nem zavarja őket.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK