Különleges játszóterek építését segíthetik ebből a sorsjegyből

Vágólapra másolva!
A Nagykarácsony sorsjegy megvásárlásával november 4-től idén is bárki hozzájárulhat újabb akadálymentes, befogadó játszóterek építéséhez, ahol ép és fogyatékossággal élő gyermekek játszhatnak közösen.
Vágólapra másolva!

Három évvel ezelőtt a Szerencsejáték Zrt. megállapodást kötött többek között az Európai Lottószövetséggel és az Európai Fogyatékosügyi Fórummal fogyatékossággal élő gyermekek integrációját elősegítő kezdeményezés megvalósítására. A közép-kelet európai régióban elsőként valósította meg „A játék összeköt! programját", amelynek keretében év végi Nagykarácsony sorsjegyének bevételét úgynevezett befogadó játszótér létesítésére fordítja – minderről Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. marketing és kommunikációs igazgatója beszélt az Origónak.

mondta Bánhegyi Zsófia.

Befogadó játszóterek építését szolgálja a Nagykarácsony sorsjegy Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Szólt arról is, hogy a Nagykarácsony sorsjegy bevezetésével az elmúlt két évben már nyolc befogadó játszótér készült el országszerte. Budapesten négy helyen várják a gyerekeket, míg vidéken Pécsen, Sopronban, Veszprémben és Miskolcon készültek el a játszóterek.

tette hozzá. Ennek is köszönhetően mára az egyik legnépszerűbb sorsjeggyé vált, egyre többen karácsonyi ajándékként is adják egymásnak. Természetesen jövőre is folytatódik a befogadó játszóterek építése országszerte, a Szerencsejáték Zrt. európai szinten is példaértékűvé vált programja.