Nem teljesíti L.L. Junior kérését a volt párja

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
L.L. Juniornak és volt párjának, Hopp Csillának augusztus végén egy balesetben meghalt a kisebbik fia. A másik gyerek elhelyezéséről azóta nem sikerült dönteniük. Az énekes szerette volna, ha a nő bemutatja neki a leendő párját, de az anya ebbe nem ment bele – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Augusztus végén a zenész és a volt párja kisebbik fiát, Dávidkát elütötte egy autó, miután a gyerek a piros lámpánál kiszaladt az útra.

A mentők hiába küzdöttek az életéért, belehalt a sérüléseibe.

Az eset után L.L. Junior magához vette az idősebb gyereküket, Lacikát, akinek az elhelyezési feltételeiről még nem sikerült megállapodniuk. A Blikk információi szerint az énekes szerette volna, ha Hopp Csilla bemutatja neki új párját, hogy ő eldönthesse, alkalmas-e nevelni a fiát.

Forrás: Facebook/Mokka

Az már eldőlt, hogy közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de az egyéb részletekben és feltételekben még nincs megállapodás.

Ilyen többek között az óvodai és iskolai szünetek, ünnepnapok elosztása vagy hogy a kisfiú kivel és mikor utazhat külföldre, különös tekintettel az Európai Unión kívüli országokra" – mondta a lapnak Hopp Csilla jogi képviselője, dr. Horváth András. Az ügyvéd elmondta, hogy Juniorék olyan feltételeket is szabtak, amit Csilla nem tartott elfogadhatónak.

"Szerették volna belefoglalni a megállapodásba, hogy amennyiben Csillának új párja lesz, őt köteles bemutatni Juniornak, aki ezután mérlegeli, hogy a férfi találkozhat-e Lacikával.

Ezt ügyfelem és én is elutasítottuk, jeleztem Junior ügyvédjének, nem írjuk alá a megállapodást, amíg ilyen feltételek szerepelnek benne, ezért ez a rész ki is került belőle" – mondta az ügyvéd, aki szerint a lényeges dolgokban már megegyeztek egymással.

L.L. Junior jogi képviselője szerint teljesen normális, ha az ügyfele meg akarja ismerni korábbi párja új szerelmét, mert ott lesz majd a gyerekük mellett.

"Még nem kaptuk meg a Csilla ügyvédje által átírt változatot, így arról, hogy a végleges megállapodás mit tartalmaz majd, még nem tudok nyilatkozni.

Ám az igaz, ügyfelem részéről volt olyan kikötés, hogy amennyiben a gyermeke anyjának új párja lesz, szeretne vele találkozni, megismerni őt, mielőtt a gyermek életében részt venne.

Azt gondolom, ez abszolút megalapozott elvárás, hiszen bárki vesz részt Lacika gondozásában, esetleg nevelője lesz a gyermeknek, azt szeretné ismerni a szülő" – mondta dr. Mester Csaba.