Nyomorult egy élet lehet mindenben a rosszat keresni, így bírálják Hadházy gyalázkodásait

Vágólapra másolva!
Hadházy Ákos igyekezett igazi vesztes ellenzéki módjára már jó előre szidni a pénteken átadott Puskás Ferenc Arénát és mindent és mindenkit, aki a Puskás Arénához valamiképp kapcsolódik. A futball helyett a rendkívül költséges magánrepülési szenvedélyéről ismertté vált Hadházy négy bejegyzésben is szidalmazta a legnagyobb magyar focistáról elnevezett, és hozzá méltó állapotban megépített stadiont 24 órán belül. Hadházy szokásos ellenzéki közhelyeket puffogtató károgása persze nem tetszett mindenkinek, és több jó érzésű kommentelő is megrótta a korábban - érthető módon - több pártból is kibukott politikust, amiért az mindent megtett, hogy megpróbálja aláásni a tegnapi sporttörténeti szempontból is kiemelkedő napot.
Vágólapra másolva!

Hadházy Ákos, legutóbb épp az Országgyűlésben történő, mocskos trágárkodásával feltünő ellenzéki képviselő,

most minden rosszindulatát kiélve, 24 órán belül négy Facebook-bejegyzésben szidta a legnagyobb magyarról elnevezett és pénteken méltó módon átadott sportkomplexumot.

Persze sokan ezt nem hagyták annyiban és megmondták a véleményüket az utóbbi időben már csak botrányaival feltűnést keltő képviselőnek.

Hadházy Ákos egyetlen politikai teljesítménye a közelmúltból. Forrás: Origo

Íme néhány hozzászólás a trágárkodó Hadházy végtelen rosszindulatának ellensúlyozására:

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Forrás: Facebook

Bizonyítékok nélkül terjeszti mocskos hazugságait. Én a stadion közelébe sem engedném és örökös eltiltást kapna a magyarországi kulturális és sportintézményekbe. WC papírt tekergettetnék vele a kórházi illemhelyekre."

Forrás: Facebook

Hadházy Ákos gyűlöletének új tárgya tehát a Puskás Aréna. A mocskolódásaiból idézni felesleges, bárki számára könnyű elképzelni a párt nélkül maradt, már az ellenzéknek sem kellő képviselő indulatait.