Gyalázatos, ahogy a magyar bevándorláspárti ellenzék a nemzeti érdeket támadja

Vágólapra másolva!
Gyalázatos és példátlan, ahogy a magyar bevándorláspárti ellenzék a magyar nemzeti érdekeket támadja – mondta Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján, ahol Várhelyi Olivér magyar uniósbiztos-jelölt előző napi EP-meghallgatására reagált.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő szerint Várhelyi Olivér meghallgatásán nem szakmai vita folyt, hanem egy színtisztán

politikai hadjáratot folytattak ellene "a bevándorláspárti erők".

Az elmúlt hetekben a teljes magyar bevándorláspárti ellenzék mással sincs elfoglalva, mint hogy a magyar nemzeti érdekek ellen áskálódjon Brüsszelben, és megpróbálja megakadályozni a magyar biztosjelölt megválasztását – mondta az EP-képviselő.

Úgy fogalmazott: "Gyurcsány Ferencné, vagy az új SZDSZ-ként viselkedő momentumos képviselők, Donáth Anna és Cseh Katalin, a szocialista Ujhelyi István, vagy a tőlük gyakorlatilag már-már megkülönböztethetetlenné vált Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő is közvetlenül a magyar nemzeti érdekek ellen lép fel".

Ezzel pedig már az Európai Bizottság megalakulását veszélyeztetik.

Hidvéghi Balázs szavai szerint

a magyar bevándorláspárti ellenzék rendkívül frusztrált, "sorozatban veszíti el a fontos választásokat Magyarországon",

így volt a legutóbbi országgyűlési és EP-választáson is.

"Értem, hogy rendkívül szomorúak, de ez nem jogosítja fel őket arra, hogy a nemzeti érdek ellen áskálódjanak Brüsszelben vagy bármely más fővárosban" – tette hozzá.

Az is látható, hogy folytatódik az a bevándorláspárti, balliberális támadássorozat – többek között az EP-ben – amely az elmúlt időszakot jellemezte –, mondta a fideszes politikus, aki lehangolónak, elszomorítónak nevezte, hogy