Két üzletbe és három házba tört be Kispesten egy hónap alatt

Vágólapra másolva!
Rég börtönben kellene lennie annak a férfinak, aki alig egy hónap alatt öt helyre is betört Kispesten. Egy üzlet tulajdonosa rajtakapta, így bukott le. Ahogy kihallgatták, már vitték is tovább a börtönbe. 
Vágólapra másolva!

Október 18-án Kispesten, a Zrínyi utcában betörtek egy lakásba. Egy rádiómagnót vittek el. Öt nappal később az Árpád utcában egy családi házba jutott be egy betörő, ahonnan laptopot, pénzt és ékszereket vitt magával. Két nappal később egy másik családi házba törtek be a Vasút utcában, ahonnan pénz tűnt el. A lakás és családi házak után október 30-án egy dohánybolt lemez falát bontotta ki valaki, ahonnan pénzt és dohánytermékeket lopott.

Később derült ki, hogy mindenhol ugyanaz a tolvaj járt.

Amikor november 13-án, szerdán hajnalban egy kispesti boltba próbált betörni a férfi, a tulajdonos megzavarta. A betörő kimászott a kerítésen és megpróbált elfutni, de a XVIII. kerületi járőrök a helyszín közelében, a Hunyadi utcában elfogták.

Egyenesen a XIX. kerületi Rendőrkapitányságra vitték U. Krisztiánt, ahol gyanúsítotti kihallgatása során beismerte a korábbi négy betörést, amiket Kispesten követett el.

Háromrendbeli lopással, egyrendbeli lopási kísérlet és egyrendbeli lopással gyanúsították meg.

Az is kiderült, hogy bírósági körözés is volt ellene érvényben, mivel rég börtönben lenne a helye, de ő nem vonult be, ezért kihallgatása után átvitték a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe.