Gyilkossággal fenyegetőzött egy tiszaújvárosi férfi

Vágólapra másolva!
Egy 28 éves férfi késsel fenyegette meg volt élettársa ismerősét, és több üzenetet küldött neki, melyekben azt írta, hogy gyilkolni fog. 
Vágólapra másolva!

Április 16-án délelőtt a tiszaújvárosi piac közelében lévő söröző előtt egy fiatal sajóörösi nő az egyik férfi ismerősével beszélgetett. A nő korábbi élettársa éppen arra járt, meglátta őket.

Féltékenységében fenyegető üzeneteket kezdett küldözgetni a nőnek,

amelyben azt írta neki, hogy megöli az ismerősét. Nem sokkal ezután megjelent a sörözőnél, akkor már részeg volt. A férfi a kocsma előtt kést vett ki a ruhájából, amellyel hadonászni kezdett volt barátnője ismerőse felé, miközben az ijedt járókelők szeme láttára megállás nélkül szidta és meg is fenyegette.

A férfi megijedt, hogy rátámad és megszúrja, ezért

önvédelemből arcon ütötte a férfit, aki ettől a földre zuhant, a kés pedig kiesett a kezéből.

Ezután elsétált, de nem érte be ennyivel.

Április 23-án az interneten keresztül volt barátnőjének küldött üzenetet, melyben ismét gyilkossággal fenyegetőzött, mire a nő a rendőrökhöz fordult, és a zaklatás miatt feljelentette.

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség fegyveres garázdaság és zaklatás miatt vádat emelt ellene. Az ügyészség pénzbüntetés kiszabását, továbbá a fenyegetésre használt kés elkobzását javasolta.