Hamarosan kiderül, mi lesz a sarkadkeresztúri nagymama-gyilkossal

Sarkadkeresztúri gyilkosság
Egy 35 éves nőt gyanúsítanak a gyilkossággal
Vágólapra másolva!
Különös kegyetlenséggel gyilkolta meg a nagyanyját egy nő Sarkadkeresztúron. Azt állította, hogy el akarta hallgattatni az őt gyerekkora óta manipuláló asszonyt. Egy baltával fejbe verte, amitől az asszony hosszú ideig hörögve haldokolt. Hogy ezt ne kelljen hallgatnia, a nő átment egy másik szobába, és rágyújtott egy cigarettára. Végül újból lesújtott rá a batlával, aztán újból és újból, míg az asszony meg nem halt. Összesen hétszer vágta fejbe. 
Vágólapra másolva!

A nő 2017. november 9-én este elment Sarkadkeresztúrra a 81 éves nagyanyjához, hogy pénzt kérjen tőle. Korábbi sérelmeik miatt, és azért, mert az idős asszony nem akart kölcsön adni neki, összevesztek egymással. A nő ekkor kiment dohányozni az udvarra, és meglátott az egyik mellékpületben egy baltát.

Eldöntötte, hogy bántani fogja a saját nagyanyját.

Mivel másnap reggel is folytatták a veszekedést, a nő kiment a baltáért, azért, hogy

A baltát a kabátja alá rejtette, majd bement a konyhába és amikor az asszony hátat fordított neki, miközben tovább szidta, kétszer fejbe verte a baltával.

A nagymama összeesett és hörögni kezdett, amit nem akart hallgatni a nő, ezért bement a szomszéd szobába és rágyújtott egy cigarettára. Mivel még mindig hallotta, hogy az asszony hörög, úgy döntött, végez vele.

Egy 36 éves nőt gyanúsítanak a gyilkossággal Forrás: Origo

Visszament a konyhába, és a baltával még legalább ötször fejbe verte az áldozatát, aki ebbe már belehalt.

Ezután levette a meggyilkolt asszonyról az aranyékszereit, majd beledobta a holttestet egy kukába, amit kivitt az egyik melléképületbe. Később összetakarított:

a véres szőnyeget több darabban elrejtette, és a szintén véres függönyt elégette.

A házból elvitt egy laptopot, még több aranyékszert- amelyeket később eladott- és egy üveg lekvárt.

Csakhogy időközben az idős asszony másik unokája, aki nem érte el a nagyanyját telefonon, megkérte az egyik szomszédot, hogy nézze meg, mi történhetett vele. A nő éppen akkor lépett ki a házból, a szomszéd kérdőre vonta, ahogy a helyszínre érkező rokonok is.

Mivel nem mondta meg, hogy hol az idős asszony, hívták a rendőröket. Megtalálták a holttestet.

A Békés Megyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság és kifosztás miatt emelt vádat a 36 éves cserszegtomaji nő ellen. A Gyulai Törvényszék április 11-én 20 év fegyházbüntetésre ítélte. Az ügyészség akkor súlyosabb ítéletért fellebbezett, a nő ügyvédje viszont enyhítésért. Az ügyet holnap tárgyalják a Szegedi Ítélőtáblán.