Karácsony máris fogadta Soros embereit a Városházán

Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely nem késlekedik, ha arról van szó, hogy megfeleljen Soros György elvárásainak. Már hétfőn fogadta a bevándorláspárti milliárdos egyik szervezetének képviselőjét a Városházán. Mint kiderült, nem csak szimpla látogatásról volt szó, ugyanis a főpolgármester egyből feladatot adott Misetics Bálintnak, A Város Mindenkiért képviselőjének.
Vágólapra másolva!

"Egy nyitott városházát szeretnék, ahová behívjuk a civil szervezeteket" - ezzel kampányolt a szocialista Karácsony Gergely Horváth Csaba ellenében az előválasztás első fordulójának vitáján. A politikus akkor több szervezetet is megnevezett, amiből egyértelművé vált, hogy megválasztása esetén helyzetbe hozná az amerikai milliárdos szervezeteit. Így is lett, ugyanis mai posztjából kiderült,

hogy a Soros által finanszírozott A Város Mindenkiért képviselője, Misetics Bálint fogja segíteni a fővárost hajléktalanügyekben.

Misetics Bálint életrajzában az áll, hogy "szociálpolitikai programot írt az LMP-nek és számtalan akciót szervezett, hogy felhívja a figyelmet a lakhatáshoz való jog fontosságára és a hajléktalanság kriminalizációjának helytelenségére." A politikus nemcsak hajléktalanügyben, hanem Soros radikálisainak kiképzésében is tevékenyen részt vett: sajtóértesülések szerint ő volt az egyik trénere azoknak az aktivistáknak, akik polgári elégedetlenség keretében (állami intézmények elfoglalása, működésük megzavarása) szerették volna befolyásolni a 2018-as választások kimenetelét.

A Város Mindenkiért elnevezésű szervezet ugyan tagadja, hogy bármi köze lenne Soroshoz, azonban a sajtó kiderítette, hogy a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSI) 2011-ben hivatalosan is beállt mögéjük.

Nem ez az egyetlen jel arra nézve, hogy nagy az amerikai milliárdoshoz köthető szervezetek befolyása a budapesti városházán. Mint ismert,

Karácsony Gergely az önkormányzati választási kampány hajrájában utazott ki Brüsszelbe Frans Timmermanshoz, Soros György legfőbb európai bizalmasához

azért, hogy közvetlen uniós támogatásokért lobbizzon a főváros számára. Nem titkoltan azzal a céllal tette ezt, hogy kivegye a demokratikusan megválasztott kormányzat kezéből a források elosztásának hatáskörét. Bár nem tartozik a legszebb lépések közé, később ezzel eldicsekedett egy lengyel lapnak.

Nem ez volt az egyetlen gesztus Karácsonytól Soros Györgynek. A Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén a balliberális képviselők elfogadták az Ez a Minimum! elnevezésű "antikorrupciós" csomagot, ami természetesen az amerikai milliárdoshoz köthető szervezetek (az Átlátszó, a K-Monitor és a Transparency közös) javaslatain alapszik.