Bíróság elé állnak a nádudvari kamaszlányok, akik megverték egy társukat

Vágólapra másolva!
Brutálisan megalázták és megverték egy társukat azok a nádudvari kamaszlányok, akik ellen most az ügyészség vádat emelt. Ütötték, rúgták, a kutyájuknak hívták a 16 éves lányt, akit úgy orrba vertek, hogy ömlött a vére. Az egészet videóra vették, ami felkerült az internetre, akárcsak egy másik hasonló felvétel. A második videón az egyik erőszakos lány egy hajléktalan férfit üt és rugdos ájulásig. 
Vágólapra másolva!

A két kamaszlány egy harmadikat vert össze és alázott meg február 25-én este. A 16 éves lány egy játszótéren ült egy hintában a barátnőjével, amikor a két részeg kamasz észrevette őt. Eldöntötték, hogy egy korábbi vitájuk miatt bosszút állnak rajta, ezért odamentek hozzá és rátámadtak.

Térdre kényszerítették, többször pofonvágták, megrugdosták, arra kényszerítették, hogy csókolja meg a cipőjüket. Úgy megütötték a fiatal lányt, hogy ömlött a vér az orrából. Ezen viccelődtek, ahogy azon is, hogy a kamasznak meghalt az anyja. Beletapostak az arcába, és arra kényszerítették, hogy mondja ki: a kutyájuk. Végül azt mondták neki, hogy ha valakinek beszél a történtekről, akkor az anyja mellé teszik a sírba.


Az egészet videóra vette a lány barátnője, akit azzal fenyegettek meg, hogy ha leteszi a kamerát, akkor őt is megütik.

A megfélemlített lány önként kereste fel az áldozatot és a nagyanyját, hogy felajánlja a segítségét. De a verést 4-5 felnőtt is látta, akik nem avatkoztak közbe. Végül egy helyi nő hívta a rendőröket, akik elfogták a két lányt. Az eset után az egyik lány egy nyilvános videóban, míg a másiknak az édesanyja Facebookon kért bocsánatot. Közben felkerült az internetre is a videó, amin maga a bántalmazás látható és a TV2 Tények cimű műsorában is bemutatta.

Aztán nyilvánosságra került még egy videó, amiben a 17 éves lány ájulásig rugdosott egy hajléktalan férfit.

Az egyik helyi általános iskola udvarán állt egy fiúval, amikor meglátták az utcán a biciklijét toló, 65 éves részeg férfit. A lány odament hozzá, szidni kezdte és meg is ütött, mialatt társa kamerázott és bíztatta a lányt.

Amikor a férfi a földre zuhant az egyik ütés erejétől, a lány úgy fejbe rúgta, hogy elájult.

Olyan erővel rúgta meg, hogy még a cipője is elszakadt, de ez sem érdekelte a kamaszt, aki le is köpte a hajléktalant.

"- Vágd pofon, vágd pofon!
- Koporsóba teszlek!
- Biciklit vágd el a g..-be
- Nekem ugattál?
- Köpd le!
- Ne hazudjál! Nekem ugattál, hogy a rák egye ki a f...-at.
- Juj, g.... Ne Petra. Hagyjad, beájult!
- Kit érdekel, hadd ájuljon! " - hangzik el a felvételen.

Az egész ország felháborodott a tettükön, a nádudvariak pedig mélységesen elítélték mindegyiküket. A házuk elé festékszóróval azt írták, hogy „kutya".

– mondta el akkor az utcában élő egyik szomszédjuk.

Annak a lánynak az apja, aki bocsánatot kért, a TV2 Tényeknek azt mondta, többen megkeresték, és meg is fenyegették a családot.

A két lány beismerő vallomást tett a rendőrségen, ahol súlyos testi sértés miatt indult ellenük nyomozás. Egyikük intézetbe került, ahonnan két hét múlva meg is szökött.

Az ügyészség most vádat emelt a két lány, és a második bántalmazást felvevő fiú ellen.

A lányokat javítóintézetbe zártatnák, míg a fiúra közmunka kiszabását kérte az ügyészség.