Kocsis Máté levélben köszöntötte az új józsefvárosi közgyűlést

Fidesz tisztújító kongresszusa, BOK Sportcsarnok, 2019.09.29.
Kocsis Máté
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, Józsefváros országgyűlési képviselője nyílt levelet intézett a csütörtökön megalakuló VIII. kerületi képviselő-testülethez.
Vágólapra másolva!

A Józsefvárosi Önkormányzat új képviselő-testületének alakuló ülésére szóló meghívójukat csütörtökön kézhez kaptam, azonban előzetesen egyeztetett hivatalos elfoglaltságom miatt sajnos nem tudok azon részt venni, emiatt elnézésüket kérem - olvasható Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjének nyílt levelében, amit a közösségi oldalán tett közzá.

tette hozzá.

Kocsis Máté, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője nyílt levelet írt a józsefvárosi képviselőknek Fotó: Csudai Sándor - Origo

Kocsis Mát többek között arról írt, hogy szép, de embert próbáló feladat előtt állnak.

Tizenkét év tapasztalatai és tanulságai alapján bizton állíthatom: szinte soha nem kerül majd az asztalukra olyan javaslat, amivel mindenki maradéktalanul egyetért. Ennek ellenére az alapos megfontolás és a lefolytatott viták után határozott döntéseket kell majd hozniuk, vállalva annak minden kockázatát és a vele járó konfliktusokat is - tette hozzá. Higgyék el, a túlzó kétkedés, a remegő kéz, és a pusztán időhúzásra használt bizonytalanság a város számára mérhetetlen károkat okozhat. Az Önök első számú feladata Józsefváros mindenre kiterjedő fejlesztése és biztonságos működtetése. Nem az a fontos, hogy a székben ülők népszerűek-e, hanem hogy Józsefváros az-e.