Több HÉV-vonalon is változás lesz a hétvégén

BKK-BKV H5, szentendrei HÉV
Szentendre, 2014. július 12. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) H5-ös jelű, Budapest Batthyány tér és Szentendre között közlekedő egyik szerelvénye megérkezik a szentendrei végállomására. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
A 8-as és 9-es HÉV-vonalon is változás lesz a hétvégén, mert Nagyicce és Cinkota között karbantartást végeznek a pályán, de  - írta a Budapesti Közlekedési Központ szerdán.
Vágólapra másolva!

A gödöllői és csömöri HÉV vonalán a megszokottól eltérő menetrend szerint, egyes állomásokon az ellenkező irányú megállóhelyen megállva közlekednek a szerelvények péntek késő estétől a vasárnapi üzemzárásig, mert Nagyicce és Cinkota között karbantartást végeznek a pályán. A munkavégzés idejére

lezárják a közúti forgalom elől Sashalomnál a Batsányi János úti HÉV-átjárót,

ezért változik a 92-es és a 92A busz útvonala is.

Több HÉV-vonalon is változások lesznek a hétvégén (illusztráció) Forrás: MTI/Jászai Csaba

A 6-os, ráckevei HÉV vonalán szombaton és vasárnap szinten karbantartási munkák miatt a vonatokra Pesterzsébet felső és Dunaharaszti külső között a Ráckeve irányú peronnál lehet felszállni.

A Közvágóhíd és a Millenniumtelep között H6-os jelzéssel autóbusz is közlekedik a HÉV-vel párhuzamos vonalon.

A karbantartás miatt november 8-án, pénteken 22 órától 11-én, hétfőn hajnalig lezárják a forgalom elől a Soroksár, Hősök terénél található közúti HÉV-átjárót, ezért változik a 966-os busz útvonala.