Begyógyszerezett és kirabolt férfiakat egy budapesti nő

Vágólapra másolva!
A nő többnyire társkereső oldalakon ismerkedett meg azokkal a férfiakkal, akiket később benyugtatózott és ellopta az értékeiket. Az áldozatok mind életveszélyes állapotban kerültek kórházba.
Vágólapra másolva!

A fiatal nő tavaly szeptemberben elején megismerkedett egy férfival, leveleztek, telefonszámot cseréltek, majd megbeszéltek egy randit a margitszigeti szökőkúthoz.

A nő magával vitt egy műanyag flakont, amiben altatóból és nyugtatóból készült oldat volt.

Ezt odaadta a férfinak, hogy igya meg az egészet. A férfi kiitta az oldatot, majd nem sokkal később elájult. A tolvaj átkutatta a ruháját, majd a zsebéből kivette a telefonját, a nyakából pedig levett egy nyakláncot, majd elmenekült.

A férfi csak másnap tért magához az egyik margitszigeti padon, kórházba kellett vinni.

Másnap a nő felment egy másik férfi lakására, vele is a társkeresőn ismerkedett meg úgy, hogy közben másnak adta ki magát, más fényképét használta. Ez a férfi is megitta az altatót. Az ő lakásában

500 ezer forint értékben lopott el értékeket.

Ez a férfi is olyan rosszul volt, hogy kórházba kellett vinni.

Mindkét áldozat szervezetében annyi nyugtatót találtak, hogy szó szerint életveszélyes állapotban voltak. Később a nő egy budapesti szórakozóhelyen megismerkedett még egy férfival, akinek felment a lakására. Vele is megitatta a nyugtatót, majd amikor elaludt, ellopta a telefonját, a pénzét és a bankkártyájának az adatait.

A kártyával később 4 millió forintért próbált vásárolni az interneten, de csak 100 ezer forintért sikerült neki.

A rendőrség tavaly októberben fogta el a nőt ugyanazon a szórakozóhelyen. A táskájában gyógyszereket, és egy feloldott gyógyszerrel teli üveget találtak.

A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a támadót, akit letartóztattak, rács mögött várja a tárgyalást.