Lassú felfogása miatt csúfolták gyerekkorában a húsklopfolós támadót

Vágólapra másolva!
Egy férfi azért támadt rá egy 17 éves lányra, mert az nem akart vele járni. Egy húsklopfolóval többször fejbe vágta, majd megerőszakolta egy erdőben. A támadó a rossz gyerekkorával mentegetőzött a bíróságon – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

N. Márk másfél évvel ezelőtt azzal az ürüggyel csalta be a lányt a Bokodot és Oroszlányt összekötő földúton az erdőbe, hogy megmutassa neki a rezet, amit le akart adni. Itt aztán megverte, majd többször is megerőszakolta.

Hétfőn a férfi az utolsó szó jogán a bíróságon azt mondta, hogy

a lassú felfogása miatt sokat csúfolták gyerekkorában,

ez nagyon rosszul esett neki, tehetetlen volt a zaklatással szemben. A lány volt az egyetlen, aki meghallgatta, ő viszont megváltozott, miután az anyja meghalt, aztuán már vele is agresszívan viselkedett – írja a Blikk.

Elmondása szerint a lány aznap is megbántotta, amitől ő dühös lett, és többször megütötte. A lány félelmében azt mondta, bármit megtehet vele, csak ne bántsa.

A férfi ezt úgy értelmezte, hogy ő is akarja az aktust.

Az ügyvédje kiemelte, hogy a tette után vizet hozott a lánynak és letörölte róla a vért.

Az ügyészség álláspontja szerint a férfi komoly kapcsolatot akart a kiszemelttel, aki csak barátként tekintett rá. Aznap azzal az ürüggyel csalta ki az erdőbe áldozatát, hogy megmutatja neki, hova rejtette el a rezet, amit el akar adni.

Amikor a lány hátat fordított neki,

elővette az odakészített húsklopfolót és többször fejbe vágta, majd megerőszakolta.

Csak másnap engedte el a lányt, aki véresen, összeverve, szakadt ruhában ment haza. Mindent elmondott a gyámjának, aki hívta a rendőrséget.

Az ügyészség többek között személyi szabadság megsértése és szexuális erőszak miatt emelt vádat N. Márk ellen.