Horváth Csaba összevissza beszél a drogpartin százmilliós lopásokkal hencegő Lackner ügyében

Fővárosi közgyűlés
Vágólapra másolva!
Horváth Csaba, az MSZP zuglói polgármestere megint nem adott egyértelmű választ arra, hogy indítanak-e vizsgálatot Lackner Csaba volt kispesti MSZP-s képviselő ügyében a róla kiszivárgott hangfelvételek ügyében. Lackner egy drogpartin hencegett a hatalmas kispesti korrupcióról. Gajda Péter kispesti polgármester egyetlen kérdésre sem válaszolt.
Vágólapra másolva!

Horváth Csaba, az MSZP zuglói polgármestere nem adott egyértelmű választ arra, hogy indítanak-e vizsgálatot Lackner Csaba volt kispesti MSZP-s képviselő ügyében a róla kiszivárgott hangfelvételek ügyében.

A politikus a Fővárosi Közgyűlés kezdete előtt tartott tájékoztatón annyit mondott, hogy az ügyben az MSZP mindent megtett, de mivel nem hatóság, így nem tudják vizsgálni a kiszivárgott hangfelvételen elhangzottakat. Lacknerről egy olyan felvétel látott napvilágot, amikor egy drogpartin hencegett a hatalmas kispesti korrupcióról, százmilliós lopásokról beszélt.

Horváth Csaba zuglói polgármester (hátsó sor, balra) a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén Fotó: Polyák Attila - Origo

Gajda Péter kispesti polgármester egyetlen kérdésre sem válaszolt. Azt állította, hogy a kispesti képviselő-testület alakuló ülésén fog válaszolni.

Horváth zuglói polgármestersége botránnyal indult

A most megválasztott zuglói polgármester, Horváth Csaba egyébként botránnyal indított a kerületben, de megijedt, és egy nap alatt visszavonta azt az előterjesztését, amivel átláthatatlanabbá tette volna a zuglói önkormányzat gazdálkodását. Erről itt írtunk bővebben.