Széllel és esővel jön a felmelegedés

Fiumei úti sírkert Temető Mindenszentek Halottak napja Fiumei úti sírkert
Fiumei úti sírkert
Vágólapra másolva!
Mindenszentek napján hűvös, szeles lesz az idő, de esni nem fog. Szombattól erőteljes felmelegedés kezdődik, vasárnapra visszatér a 20 Celsius-fokos kirándulóidő - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Péntek: Mindenszentek napján dél, délkelet felől szakadozott felhőzet sodródik hazánk térsége fölé, ám ebből számottevő csapadék nem alakul ki. A legtöbb napsütésre északon számíthatunk. A délkeleti szél megélénkül. Reggel -7 és +4, délután 9 és 13 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat: Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A Dunától keletre többfelé, több alkalommal ered el az eső. Nyugaton inkább csak elszórtan lehet csapadék. A déli szél sokfelé megélénkül. 11 és 17 fok közé melegszik a levegő.

Mindenszentek napján hűvös, szeles lesz az idő, de esőre sehol sem kell számítani Fotó: Polyák Attila - Origo

Vasárnap: Hajnalban még

több helyen lehet eső, majd estig átmenetileg - a viharossá fokozódó déli szél hatására

- csökken a felhőzet, délen akár több órára a nap is kisüthet. 13 és 20°C közé erősödik a nappali felmelegedés.

Hétfő: Újra beborul az ég, és több helyen alakul ki eső, záporeső. Néhol kiadós mennyiségű eső eshet. Délutántól újra viharossá fokozódhat a légmozgás.

11-16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedd, szerda: Marad az igen változékony, borongós időjárás. Többször valószínű további eső, zápor. Kedden a DNy-i, szerdán az ÉNy-i szél erősödhet meg.