Felmerült, hogy Gyurcsánynak irodája legyen a Főpolgármesteri Hivatalban

Karácsony Gergely, Gyurcsány Ferenc, montázs
Vágólapra másolva!
Nemcsak a Demszky-Hagyó- és a Gyurcsány-korszak emberei térhetnek vissza Karácsony Gergely főpolgármesternek „hála" a budapesti Főpolgármesteri Hivatalhoz, hanem információink szerint maga a bukott miniszterelnök is a városházára kerülhet. Az Origo úgy tudja, felmerült, hogy Gyurcsány Ferenc irodát/szobát kaphat a Főpolgármesteri Hivatal épületében. Egyes hírek szerint Lamperth Mónika egykori MSZP-s belügyminiszterből pedig főjegyző lehet a városházán. Minden bizonnyal szerepet kap majd Budapest irányításában az MSZP-SZDSZ-rezsim két szóvivője, Gál J. Zoltán és Batiz András is, akik aktívan segítették Karácsony kampányát.
Vágólapra másolva!

Alig néhány napja választották meg Karácsony Gergelyt Budapest főpolgármesterévé, de máris

elkezdődött a 2010 előtti Demszky-Hagyó-korszak restaurációja.

Demszky Gábor bukott liberális főpolgármester Karácsony megválasztása után pár órával közölte, hogy a fővárosnak hitelt kellene felvennie a Világbanktól és az Európai Beruházási Banktól.

A legfrissebb hírek szerint

Lamperth Mónika volt belügyminiszter, jelenlegi XV. kerületi jegyző pedig főjegyzővé léphet elő a városházán.

Nem mellesleg két olyan gyurcsányista politikus is szerepet kaphat a városházán, akik Karácsonyt segítették a kampányában, például Batiz András és Gál J. Zoltán egykori kormányszóvivők.

Az Origo információi szerint felmerült, hogy Gyurcsány Ferenc irodát/szobát kaphat a Főpolgármesteri Hivatal épületében.

Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt, Illyés Tibor

Erről az értesülésről lapunk megkérdezte a Főpolgármesteri Hivatal sajtóosztályát.

A megkeresésünkre válaszoló egyik sajtóreferens tagadta, hogy a volt miniszterelnöknek lesz irodája/szobája a Főpolgármesteri Hivatalban.

Valószínűsíthető, hogy azért tagadják az Origo megbízható forrásból származó információját, mert

miután kiszivárgott, hogy Gyurcsánynak lehet irodája/szobája a városházán, az illetékesek – felismerve a döntésük népszerűtlenségét – egyelőre visszakoztak.

Ami késik, nem múlik.