Karácsony nem véletlenül járt Brüsszelben Soros emberénél: már a Soros-egyetemnek hízeleg

Karácsony Gergely és Frans Timmermans
Vágólapra másolva!
Még hivatalba sem lépett, máris elkezdte a törleszkedést a liberális erőknek Karácsony Gergely. Sajtótájékoztatót tartott, ahol nemcsak azt ismételte meg, hogy klímavészhelyzetet hirdet, hanem bejelentette, hogy levelet ír a Soros-egyetem rektorának, amiben - ahogy kiderült - szabályosan könyörögni fog azért, hogy maradjanak Budapesten. Ez már csak azért is nevetséges, mert - mint az számtalanszor kiderült - Soros György egyeteme nem is költözik el Budapestről.
Vágólapra másolva!

Lózungokkal teli sajtótájékoztatót tartott Karácsony Gergely, aki még hivatalba sem lépett, de máris próbálja elhitetni a tettre kész vezető képét magáról. Ez nehezen fog menni, különösen akkor, ha annyira értelmetlen bejelentéseket tesz, mint ma, amikor egyrészt bejelentette a teljesen tartalom nélküli klímavészhelyzet kihirdetését (eddig még nem tudta megmondani, hogy ez mivel járna), majd - rátérve a lényegre - elmondta, hogy levelet fog írni Soros György egyeteme, a CEU rektorának, amiben arra fogja kérni, hogy a Soros-egyetem minél több tevékenysége maradjon Budapesten.

Ez színtiszta propaganda, hiszen ahogy azt már többször megírtuk, a Soros-egyetem egyáltalán nem költözik el Magyarországról, az ezzel kapcsolatos hisztéria csak egy kampány része volt.

Karácsony Gergely és Frans Timmermans Brüsszelben Forrás: Karácsony Gergely/Facebook

Mint emlékezetes, Karácsony Gergely már az önkormányzati választás kampányában is Brüsszelbe ment, hogy ott találkozzon Soros György legfőbb szövetségesével, Frans Timmermansszal. Egyikük sem volt hajlandó beszélni arról, hogy milyen utasításokat kapott Karácsony, de - ha ez egyáltalán bárki számára kérdéses lett volna - most már egyértelmű.

Karácsony megkezdte a Soros-birodalom érdekeinek kiszolgálását.