Két újszülött gyerekét megfojtotta egy sárkeresztúri nő

KÉT ÚJSZÜLÖTT GYERMEKÉT ÖLTE MEG 
    
2019. 10. 15., k - 10:08 Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
A Fejér megyei nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy sárkeresztúri nővel szemben folytattak kétrendbeli, tizennegyedik életévét be n
Vágólapra másolva!
Egy fiatal, sárkeresztúri nő bevallotta, hogy két csecsemőjével is végzett az elmúlt években. Az egyiknek Érden, a másiknak Zichyújfalun adott életet, aztán mindkettőt megfojtotta. Kettős gyilkosság miatt indult ellene eljárást, amit most zártak le a nyomozók.  
Vágólapra másolva!

A 23 éves nő március 16-án reggel egy zichyújfalui családi ház fatárolóként szolgáló melléképületében

megszülte, majd megölte, megfojtotta újszülött gyermekét.

Ezután átöltözött, és mintha mi sem történt volna, a sárkeresztúri otthonába utazott. A lakásán elfogott és kapitányságra vitt gyanúsítottal szemben a Fejér megyei nyomozók gyilkosság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A második gyilkosság helyszíne Forrás: Police.hu

A csecsemőgyilkos beismerő vallomást tett a kihallgatásán, emellett azt is elmondta, hogy nem ez volt az első ilyen tette.

Beismerte, hogy 2017-ben Érden is világra hozott egy gyereket, akit a szülés után szintén megfojtott. A kicsi testét elrejtette.

A nyomozás során kiderült, hogy a nő igazat mondott.

Forrás: Police.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a sárkeresztúri nővel szemben kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés gyanúja miatt folytatott ügy vizsgálatát a napokban befejezték. Az iratokat a Fejér Megyei Főügyészségnek küldték tovább vádemelési javaslattal.