Kunágotai tragédia: a kapu tetejéről kiabált az 5 éves, hogy ég a ház

kunágota, halálos tűz
Vágólapra másolva!
Kedden, október 8-án pár perccel dél után értesítették a rendőrséget arról, hogy kigyulladt az ötgyerekes család háza Kunágotán. A 37 éves asszony csak pár percre hagyta magára két legkisebb gyerekét, amikor elment ebédért. A három idősebb iskolában volt. Ekkor kapott lángra a kisszoba, amiben a 2 éves Danika az ágyában aludt. Hiába sietett be az egyik szomszéd, már nem tudták megmenteni az életét. 
Vágólapra másolva!

A hátsó udvarban dolgoztam a párommal, amikor a kis Bencét megláttam.

- emlékezett vissza a Borsnak a szomszéd utcában lakó Ódor István.

A testvére a kiskutyáikért is nagyon aggódott. Be akart jönni, de nem engedtem. A redőnyt feltéptem, hogy lássak valamit – mesélte könnyes szemmel a 64 éves férfi.

Forrás: Police.hu

Ekkor érkezett haza az asszony, aki azonnal kikapta a kiságyból a kisfiút. Mivel rosszul lett, a nyugdíjas szomszéd átvette tőle a gyereket, és átadta a védőnőnek, aki addigra odaért.

Megpróbálták újraéleszteni, mert még volt gyenge pulzusa, de nem sikerült.

A kisfiú meghalt. Mivel égési sérülések nem voltak a testén, feltehetően füstmérgezést kapott.

A család vizslája is elpusztult a tűzben.

Amikor a külföldön dolgozó családfő meghallotta a hírt, azonnal autóba ült és hazajött. Rokonoknál húzták meg magukat, mivel a ház lakhatatlanná vált.

A lap szerint a rendőrök egyelőre nem tudták kikérdezni a szülőket, olyan sokkos állapotban vannak. Azt még vizsgálják, mi okozta a halálos tüzet a kunágotai család otthonában.