Ezért támadták meg a tanárukat a budapesti diákok

Tanárverés Budapesten
Vágólapra másolva!
Az egyik budapesti középiskolában a diákok óra közben rátámadták a tanárukra. Hangosan szidták, fenyegették, majd egy székkel együtt a falhoz lökték. A Blikk információi szerint azért támadtak a tanárra, mert szerintük rossz embernek adott intőt. Három diákot kirúgtak az iskolából.
Vágólapra másolva!

A megtámadott tanár szeptemberben kezdett el dolgozni a középiskolában és heggesztéselméletet tanított.

A diákok múlt hét szerdán láttak egy videót az egyikük telefonján, amin állítólag a tanáruk éppen megpofozott egy gyereket.

Az osztálytársam ötlete volt, hogy rúgassuk ki az oktatónkat. Nem foglalkoztunk ezzel, de óra közben valaki megdobta a tanárt egy papírgalacsinnal, erre tévedésből másnak adott intőt. Ezután ment oda a társunk hozzá, megmutatta a telefonján a filmet. A tanárunk mindent tagadott, aztán a másik osztálytársunk is számonkérte őt, amiért igazságtalanul intőt adott neki.

Közülünk többen hergelték a fiúkat, végül már hárman szidalmazták, majd egyikük ellökte őt.

Mi is meglepődtünk, hogy mennyire türelmes volt velük – mesélte a Blikknek az egyik diák.

Forrás: Facebook

A rendőrség csoportos garázdaság gyanúja miatt hallgatta ki a három diákot, majd őrizetbe vették őket. Eközben az iskolából kirúgták őket.

Most a Gyorskocsi utcai fogdában ülnek, és nemsokára eldől, hogy letartóztatják-e őket vagy szabadlábon védekezhetnek.

Az a diák, amely felvette az esetet, nem számított rá, hogy ekkora botrány lesz a felvételnől. Elmondása szerint azért rögzítette a balhét, hogy legyen bizonyíték, ha esetleg a tanár megüt valakit. A lökdösődő fiú anyját hétfőn este a rendőrök behívták a kapitányságra. Ott tudta meg, hogy mivel gyanúsítják a fiát.

– mondta az asszony a lapnak.

Ahogy korábban megírtuk, a tanár egy fiúval vitatkozott össze a tábla előtt, közben a többi diák hátulról ordibált, káromkodott és fenyegette a férfit.

Később egy másik diák is odament, és egy székkel együtt a falhoz lökte a férfit.

A támadásnak az óra végét jelző csengő vetett véget.