19 éve tűnt el a bajai fiú, anyja ösztöne azt súgja, fia még életben van

2019.10.09. 15:44

2000. május 28-án veszett nyoma az akkor 11 éves kisfiúnak. Till Tamás biciklivel indult a bajai otthonukhoz közeli vadasparkba. Azóta sem tudni, mi történhetett vele. 

Till Tamás 30 éves lenne, de csak egy gyerekkori képet tudnak megosztani róla a szülei. Mivel így szinte lehetetlen felismerni őt, az Eltűnt Személyek Keresése nevű Facebook-csoportot üzemeltető férfi  több képet is készített arról, hogyan is nézhet ki most Till Tamás, a felnőtt férfi. 

Már jó ideje kapcsolatban állok az édesanyjával, aki korábban elmondta, hiába kérte a hatóságoktól a gyerekkori kép 'öregítését', nem sikerült megalkotniuk azt 

– mondta a Borsnak Nagy László, aki egy egyszerű alkalmazással, ingyen készítette el az eddigi leghasználhatóbb képeket a fiúról.

Till Tamás édesanyja fia képévelForrás: Borsonline.hu

 Tillné Vörös Katalin, az eltűnt fiú anyja nagyon örül neki, hogy újra foglalkoznak a fia ügyével. 

A rendőrség ennyi idő elteltével sem készített olyan képet, ami az idő múlásával ábrázolná a fiam, de ez vélhetően a jövőben változni fog. Néhány éve két sztrókot is kaptam egymás után, és egy szívinfarktusom is volt. Ezután aktívan részt vettem egy eltűnt gyerekek felkutatásával foglalkozó oldal szerkesztésében, de már nem tudok aktívan részt venni a munkában. Pszichésen borzasztóan megviselt"  

- nyilatkozta a lapnak az asszony.  

Azt is hozzátette, hogy Tamás júliusban ünnepelte a születésnapját, hazavárták. 

Mindennap bemegyek a szobájába, ami azóta is úgy áll, ahogyan ő hagyta. Az ünnepekkor ajándékot is veszek neki. Az eltűnésekor nála lévő megrongált biciklije a padláson pihen becsomagolva. Az anyai ösztönöm azt súgja, Tomi életben van" 

- tette hozzá. 

Így nézhet ki ma Till TamásForrás: Borsonline.hu

Az eltűnés után egy évvel valaki telefonon felhívta a családot, és azt mondta nekik, hogy Tamás életben van, külföldön lakik. Erre azonban azóta sincs semmi bizonyíték. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK