Borkai Zsolt bocsánatot kért

Vágólapra másolva!
Elnézést kért a családjától és megbánta a cselekedetét Borkai Zsolt, Győr polgármestere. A politikus szerint a róla kikerült kompromittáló felvételek részben manipuláltak, részben igazak. Mindezek miatt feljelentést is tett. Egy héttel ezelőtt Wittinghoff Tamásról, Budaörs ellenzéki polgármesteréről jelentek meg kompromittáló felvételek. Wittinghoff szintén elnézést kért.
Vágólapra másolva!

A rólam készült felvételek részben manipuláltak és részben valódiak - mondta Borkai Zsolt Győr polgármestere a város tévéjében. Nem vagyok rá büszke, és elsősorban a családomtól szeretnék bocsánatot kérni.

Nem éltem semmilyen illegális szerrel. Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményeztem - tette hozzá. Győr vezetésem alatt kimagasló teljesítményt nyújtott, ezért nem adom a város vezetését olyan emberek kezébe, akik képtelenek a fejlődést biztosítani. Nem fogok visszalépni a jelöltségtől – mondta a politikus.

Korábban Wittinghoff Tamásról, Budaörs polgármesteréről került elő egy kompromittáló felvétel. Ő is bocsánatot kért, később pedig azt mondta: naiv hülye voltam, aki elkövetett egy hibát. Ez a családomra tartozik, velük rendeztem a dolgot, ami pedig most történt, az többszörös bűncselekmény.