A férfi WC-ben bújt el Karácsony Gergely, hogy ne kelljen válaszolnia a Hír TV kérdéseire - videó

Budapest, 2019. szeptember 3. A Fidelitas plakátkampányát, a Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátját bemutató sajtótájékoztató helyszíne 2019. szeptember 3-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Szokatlan módját választotta a megfutamodásnak Karácsony Gergely, az egyik ellenzéki főpolgármester-jelölt. A férfi WC-ben bújt el, hogy ne kelljen válaszolnia a Hír TV kérdéseire - írja a 888.hu.
Vágólapra másolva!

Szinte nem telik el úgy nap, hogy a Tarlós István székére vágyó fővárosi bohóctriumvirátus egyik tagja ne égetné le önmagát, vagy valamely ellenzéki jelölttársát.

Karácsony Gergely, Zugló bukott polgármestere ma egyszer már megkapta a magáét, amikor is vetélytársa, Puzsér Róbert kritikus és hivatásos üvöltöző a Facebookon szólította fel, hogy lépjen vissza. A nap ennyivel azonban még nem ért véget Karácsonynak, az alkalmatlanság iskolapéldájának számító politikus

a Hír TV kérdései elől egész egyszerűen a mellékhelyiségbe menekült.

A Hír TV riportere egyébként arra lett volna kíváncsi, hogy a Párbeszéd ülésein gyakorta beszélnek-e úgy a szocialistákról, mint ahogyan az Karácsony kiszivárgott őszödi beszédében hallható, illetve hogy nincs-e ellentmondás a felvétel készültének helye és ideje körül.

Karácsony Gergely azonban válasz helyett inkább a férfi WC-ben bújt el, ahova természetesen már nem követték a kamerák.