Ezért lövöldöztek pénteken a Soroksári úton

Budapest, 2019. szeptember 27.
A Terrorelhárítási Központ munkatársai 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nő megtámadott egy 38 éves nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A verekedés k
Budapest, 2019. szeptember 27. A Terrorelhárítási Központ munkatársai 2019. szeptember 27-én a IX. kerületi Soroksári úton, ahol három férfi és három nő megtámadott egy 38 éves nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A verekedés közben egy lövés is eldördült. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Péntek délután bejelentést tettek a rendőrségen, hogy többen összeverekedtek a IX. kerületi Soroksári úton, majd egy lövést is hallottak. A rendőrség és a TEK lezárta a területet, majd később elfogták azt az öt embert, akik rátámadtak egy nőre. A Bors információi szerint hamis kábítószer miatt lövöldöztek.
Vágólapra másolva!

A helyszínre érkező rendőröknek egy 38 éves nő elmondta, hogy két férfi és három nő támadta meg. Még aznap a rendőrök elfogtak két férfit, majd nem sokkal később három nőt, akik különböző soroksári úti lakásokban bujkáltak.

Az egyikőjüknél találtak egy gáz-riasztó fegyvert is.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A Bors információi szerint kábítószer miatt fajult a vita lövöldözésig.

– mondta a lapnak az érintett férfi.

A rendőrség a három nő és a két férfi ellen fegyveresen, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indított eljárást, valamint javasolta a letartóztatásukat.