Egymásba szerettek a Jóban-rosszban sztárjai

Vágólapra másolva!
Szeptember 29-én 20 órától a színészházaspár, Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt, valamint Kecskés Karina színésznő lesz Kalmár Tibor vendége a Sláger Témában.
Vágólapra másolva!

Nyári Darinka és Kiss Ernő Zsolt együtt vannak Jóban-Rosszban, meg persze a Madách Színházban! Sőt, utóbbi hozta meg számukra a szerelmet is. Kiss Ernő Zsolt karrierje tele van váratlan csavarokkal. A Sláger Témából megtudhatjuk, hogyan lett táncművészből előbb tehetségkutatóban induló énekes, majd a Madách Színházban egyre fontosabb szerepeket kapó musical színész, no és persze az előbb említett napi sorozat sztárja. Nyári Darinkával– közös munkáik mellett – még szerelmük történetét is megismertetik velünk. Sőt, az is kiderül, mi is pontosan a Lopott időnk projekt a színész házaspár életében, ami egyre népszerűbb a videómegosztókon.

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Kecskés Karina lesz a vendég. A színésznő karrierjében bő tíz éve minden megváltozott, hiszen egyik pillanatról a másikra megszűnt a színházi állása és a filmes főszerepekkel sem bombázták többet. Hogy miért, kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, Kecskés Karinából hogyan vált időközben meseterapeuta, miért is olyan különleges a Baltazár Színház minden előadása, sőt, még a Derék Jankó csángó mesetáborról is beszélgetünk majd. Kecskés Karina jótékony énje mellett persze a színészi pályafutását is tovább építi. Az, hogy a Korhatáros szerelem, az Ízig-vérig, vagy a Mi kis falunk sorozat szerepei már a nagy visszatérést jelentik-e, elárulja a vasárnapi adásban.

22 órától pedig, a Sláger Téma Extra adásában a Forgács Gáborral készült interjút hallgathatjuk meg újra. Akit ismerhetünk a pesti kabaré kultikus színházai, így a Vidámszínpad vagy a Mikroszkóp Színpad révén, láthattuk őt megannyi kabaréműsorban a televíziók képernyőjén, de hangja is visszaköszön, például a Julien király szinkronjaként a Madagaszkárból. Közel ötven éve íródó karrierje egy jódli dal előadásával indult. Hogy pontosan mikor, és hogy mi köze van ehhez a Ki Mit Tudhoz, kiderül az adásból.

2019. szeptember 22-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Nyári Darinkával, Kiss Ernő Zsolttal, Kecskés Karinával, Forgács Gáborral, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!