A klímaügyeskedők Nagy Blankáján és a szerencsétlenkedő Karácsony Gergelyen nevettek a legtöbbet

Vágólapra másolva!
A Hír TV hétfői vitaműsorában, a Sajtóklubban, Bencsik Andrást, a Magyar Demokrata főszerkesztőjét, Szentesi Zöldi Lászlót, a Magyar Demokrata főmunkatársát és Huth Gergelyt, a Pesti Srácok főszerkesztőjét kérdezte Bayer Zsolt műsorvezető, a Magyar Nemzet vezető publicistája. Ők különféle témák kapcsán mondták el a véleményüket, például, hogy milyen veszélyeket rejt egy filmforgatás, egy őrbódé és néhány cirill betű egy ellenzéki politikusnak? Az alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely már biztosan tudja a választ. A közéleti B-Közép - a Keménymag -  szereplői, Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Apáti Bence publicista és Dezse Balázs újságíró, Velkovics Vilmos műsorvezetővel - többek között - arról beszélgettek: sokkolta a liberális sajtót, hogy miközben Tarlós István Scarlett Johanssonnal fényképezkedett, Karácsony Gergely meg Gyurcsánynéval volt kénytelen beérni. 
Vágólapra másolva!

Sára Sándor Kossuth-díjas filmoperatőr, rendező, a Nemzet Művészének a halála apropóján, annak az életpályájáról való megemlékezése után Huth Gergely vette elő a balliberális Élet és Irodalmat, amiatt, hogy

Paul Lendvai újságíró - díjak lesznek hamarosan, amiket a díj névadója személyesen fog átadni.

„Ő biztosít rá a nyugdíjából 1000 euró díjazást" - hangzott el a műsorban.

Paul Lendvai publicista, aki az ÁVH-nak dolgozott Forrás: MTI/Földi Imre

A beszélgetés résztvevői emlékeztettek rá, hogy

Az adás folytatásában Karácsony Gergely alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelölt ambíciói kapcsán kezdtek el sziporkázni a vendégek.

Bayer Zsolt műsorvezető (a nevetéstől persze nem könnyen) felolvasta Karácsony minapi sajtótájékoztatójának részleteit, amelyekben a „Nagy Októberi Óbudai Felszabadulást" helyezte kilátásba, egy az ellenzék főpolgármester-jelöltje által elbontásra ítélt sorompó révén, amelyről nagyon gyorsan kiderült, hogy

nem a szigetre kilátogatók ellen van, hanem csak egy készülő film kelléke, azóta már el is bontották.

„Volt egy cirill betűs bejárat, kínos az ügy. Összegezzük azért, mert nagyon nehéz lesz itt komolynak maradni. Most Budapest főpolgármesterének egy éppen olyan fazon akar lenni, aki nem tud egy telekspekulációt egy filmforgatástól megkülönböztetni. Alapvető budapesti közterületekről nemhogy azt sem tudja, melyik kerületben van, hanem azt sem, hogy létezik" - reagált a szánalmas esetre Szentesi Zöldi László.

A stúdióban ülők azon is érthetően nevettek, hogy Karácsony az Örs vezér tér sürgős felújításáért is szót emelt,

A teljes műsor alább tekinthető meg.

Amíg Tarlósnak Scarlett Johansson jut, addig Karácsony Kálmán Olgával meg Gyurcsánynéval kénytelen beérni

Olaszországban vastaps között énekelték el az Avanti ragazzi di Buda című dal szövegét, amely az '56-os magyarországi ellenállás tiszteletére íródott, s mint olyan, Olaszországban máig a nemzeti érzés, a hazafiasság megtestesítő himnusza, gyakran tömegek éneklik a futball lelátókon - hívta fel rá a figyelmet Orbán Viktor nagy sajtóvisszhangot kiváltó beszédére Jeszenszky Zsolt politikai hobbista a Keménymagban.

„Csak szeretném megkérdezni, hogy hány ellenzéki lapban, portálon olvastátok azt, hogy elsöprő erejű tapsot kapott Orbán Viktor?" - vetette közbe Dezse Balázs.

Az adás folytatásában Scarlett Johansson és a Kálmán Olga közszereplése adott okot polémiára.

Scarlett Johansson és Tarlós István Forrás: Marvels Black Widow - Jay Maidment / 2019 Marvel

Míg az előbbi színésznő - Tarlós István társaságában - a „nézésével egy bolygót szel ketté", addig a bukott DK-s műsorvezetőnő Karácsony Gergely csapatában debütált,

sokadszorra bebizonyítva, hogy ő sosem vész el, csak átalakul.

Megvitatták azt is, vajon mit üzent a klíma-Nagy Blanka, Greta Thunberg az ENSZ konferencián?

A teljes műsor alább tekinthető meg.