Véresre verték egymást Kiskunfélegyházán egy lány inzultálása miatt

Vágólapra másolva!
Többen egymásnak estek egy bár előtt Kiskunfélegyházán. A legidősebb verekedő kapta a legnagyobbat, neki a végén ömlött az orrából a vér. És ő volt a legindulatosabb is valószínűleg, a másik csoport tagjait egyenesen egy másik bárig kergette.
Vágólapra másolva!

Egy négytagú társaság – apa és lánya, valamint mindkettejük párja – egy éve egy kiskunfélegyházi bárban szórakozott. Hajnalban a fiatalabb pár elindult haza, azonban

a bár előtt, az utcán egy korábbi sérelem miatt szóváltásba keveredtek két szintén ott szórakozó férfival.

Előkerült az az egy évvel korábbi sérelem, amikor állítólag egy siófoki diszkóban egyikük inzultálta a fiatal lányt. Ezt az érintett férfi most is tagadta, és állítása igazolására odahívta a barátját. A vitába bekapcsolódott a fiatal nő egy másik ismerőse is, amit a másik két férfi sérelmezett és lökdösődni kezdtek, aztán egymás lábát rugdosták.

Ekkor lépett ki a bárból a fiatal nő apja és annak élettársa, majd

látva a dulakodást, az idősebb férfi arcon ütötte a korábbi sérelemben érintett férfit. Ezt meglátta a megtámadott férfi barátja és ököllel arcon ütötte az idősebb férfit, akinek vérezni kezdett az orra.


Lánya ezután felkapott egy üres üveget és hozzávágta korábbi haragosához, aki a túlerő láttán barátjával együtt beszaladt egy közeli másik bárba és bezárkózott.

Az apa még utánuk szaladt és a bejárati ajtóba rúgott, hogy engedjék be. Mindeközben a verekedésben résztvevők mindannyian kiabáltak, szidták egymást.


Az idősebb férfinek az orra sérült meg, emiatt kérte támadója megbüntetését. A verekedésben résztvevő többi ember az őt ért könnyű sérülések miatt nem kérte támadója megbüntetését.