Ha mindent meg akar tudni L.L. Junior, kegyetlen dolgon kell keresztülmennie

LL Junior kisfiának temetése, Fiumei úti temető 2019.09.06.
Vágólapra másolva!
Néhány héttel ezelőtt gázolták halálra L.L. Junior hároméves kisfiát. A gázolást az egyik térfigyelő kamera rögzítette. A Bors úgy tudja, a felvétel a nyomozati anyag egyik alappillére. Minden apró mozdulat látható rajta.
Vágólapra másolva!

Eddig úgy tudni, a kisfiú kitépte magát kísérője kezéből a zebránál, és féktávon belül egy arra haladó autó elé lépett. Az ütközésben azonnal szörnyethalt.

L.L. Junior kisfiának temetése a Fiumei úti temetőben Fotó: Polyák Attila - Origo

L.L. Junior ügyvédjétől a Bors megtudta, hogy Csilla két barátnőjével és egyikük férjével indult haza a gyerekekkel egy rendezvényről. Az idősebb gyerek az egyik felnőtt barátnővel átért a túloldalra, a többiek pedig várták, hogy ismét zöldre váltson a lámpa. A kisfiú azonban valamiért kifutott az útra, ekkor gázolták halálra.

mondta a lapnak Mester Csaba.

A sértetti jogokat egyébként a kisfiú halála után jelenleg Junior gyakorolja, ez azt is jelenti, hogy belenézhetett a nyomozati anyagokba, melyek tartalmazzák a környék térfigyelő kameráinak felvételeit is a tragikus pillanatról. A Bors úgy tudja, ezen egyértelműen látszik minden részlet, így az is, ki fogta a kisfiú kezét.

Ezt a felvételt nézhetni meg L.L. Junior.