Vágólapra másolva!
Két részeg sofőr ellen indult eljárás, amelyeket a napokban zártak le a rendőrök. Az egyik egy fiatal férfi, aki egy ház sarkának hajtott az autójával, a másik pedig egy svéd nő volt, aki egy parkoló autónak ütközött. 
Vágólapra másolva!

Július 20-án Kiskunfélegyházán, az egyik Báthory utcai ház sarkának ütközött egy autó, amit egy 25 éves férfi vezetett. A rendőrök igazoltatták, majd alkoholtesztet készítettek vele.

Az kimutatta, hogy a férfi részeg.

A járőrök ellenőrizték a kocsi rendszámát és az alvázszámát is, ekkor derült ki, hogy a kocsihoz eredetileg egy másik rendszámot adtak ki.

Forrás: Police.hu

A rendszámokat és a forgalmi engedélyt 10 nappal korábban egy rendőri intézkedés alatt vonták be, mert az autót kivonták a forgalomból.

Ráadásul a kocsi még kötelező felelősségbiztosítással sem rendelkezett. A férfi ellen ittas vezetés és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult nyomozás, amelyet nemrég zártak le a rendőrök, vádemelési javaslattal.

Egy másik nyomozást is a napokban fejeztek be, szintén vádemelési javaslattal. Egy 47 éves svéd nő még márciusban okozott balesetet, részegen.

Ő Tengelic-Szőlőhegyen közlekedett az autójával, de nem tartott elegendő oldaltávolságot, és nekiütközött egy parkoló kocsinak.

Az ütközés után a nő elhajtott. A rendőrök a baleset helyszínétől nem messze igazoltatták a 47 éves nőt, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Forrás: Police.hu

Az asszony kihallgatása alatt elismerte a bűncselekményt. Ellene akkor ittas vezetés miatt indult eljárás.