Fidesz: Karácsony Gergely alkalmatlansága csődbe vitte Zuglót

KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2019. június 27. Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd politikusa, az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás győztese sajtótájékoztatót tart a budapesti Városháza előtt 2019. június 27-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely alkalmatlansága csődbe vitte Zuglót, ha pedig valaki kerületi polgármesternek ennyire alkalmatlan és megbízhatatlan, az főpolgármesternek is az lenne - mondta Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője szombaton Budapesten. A politikus szerint nem csak Zugló pénzügyeivel van probléma, hanem Karácsony semmilyen érdemi kerületi eredményről nem tud beszámolni.
Vágólapra másolva!

Zsigmond Barna Pál kifejtette, már értik Karácsony Gergely korábbi kirohanását, aki - egy hangfelvétel szerint - még az országgyűlési kampányban vallott arról, mekkora politikai stressz Zugló polgármesterének lenni, és fogalma sem volt arról, hogyan lesz Zuglónak költségvetése.

- mondta Zsigmond Barna Pál.

Karácsony Gergely jegyzője is alátámasztotta, hogy nagy a baj, amikor elmondta: az a csoda, hogy a költségvetés még egyáltalán működik.

Szerinte

- idézte a jegyzőt a Fidesz budapesti szóvivője.

Karácsony Gergely nem tud érdemi kerületi eredményről beszámolni Zsigmond Barna Pál szerint Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Zsigmond Barna Pál szerint Karácsony Gergely alkalmatlanságát mutatja, hogy semmilyen érdemi kerületi eredményről nem tud beszámolni. Egy példát felhozva úgy fogalmazott,

A kormánypárti politikus közölte, kikérték az önkormányzat számlaegyenlegét és bebizonyosodott, Karácsony alkalmatlansága csődbe vitte Zuglót, azon ugyanis mindössze 50 millió forint van.

- tette hozzá Zsigmond Barna Pál. Hangsúlyozta, ez már a bérekre sem elég, és még csak szeptember van, ezért Zugló kénytelen hitelekből élni, "Karácsony pedig mélyen hallgat".