Összekovácsolódott VV Fanni, az eltűnt villanyszerelők és a maglódi vállalkozó családja

VV Fanni, Mácsik Zoltán, Orlik Vilmos, Pintér Gyula
Vágólapra másolva!
VV Fanni, a két eltűnt villanyszerelő, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán, valamint a maglódi vállalkozó Pintér Gyula ügye kísértetiesen hasonlít egymásra. Mind a négy ember rejtélyesen eltűnt, mindegyik ügyben gyilkosságra gyanakszik a rendőrség, de a holttestüket még nem sikerült megtalálni. A fájdalom összekovácsolta az eltűnt emberek családjait – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Nagyjából ugyanazzal a fájdalommal kell megküzdenie annak a négy családnak, akik hónapok, vagy akár évek óta nem látták valamelyik rokonukat.

Bizonytalanságban élnek, mivel eddig sem élve, sem pedig holtan nem találták meg a családtagjaikat.

A tavaly márciusban eltűnt Mácsik Zoltán villanyszerelőnek a múlt hétvégén volt a születésnapja, valamint most ünnepelték volna a feleségével a harmincadik házassági évfordulójukat is. Ezekről az asszony egy érzelmes bejegyzésben emlékezett meg a közösségi oldalán, amihez az első hozzászóló VV Fanni anyja volt. A két család már jól ismeri egymást.

VV Fanni Forrás: Blikk

"A médiában végigkövettük Fanni történetét, többször is beszéltünk telefonon az édesanyjával, és egyszer személyesen is találkoztunk, amikor a lányommal átmentünk hozzájuk. Egy szomorú sors hozott össze minket, barátságos a kapcsolatunk.

A találkozásunkkor olyan érzés volt, mintha mindig is ismertük volna egymást, félszavakból is megértettük a másikat.

Együttérzéssel, kedvességgel és megértéssel állunk egymáshoz. Megosztottuk egymással a gondolatainkat, s teljesen világossá vált, hogy ugyanazt éljük át" – mondta a Borsnak Mácsik Zoltánné.

VV Fanni anyja a lap megkeresésére elmondta, hogy valóban szoktak beszélgetni a Mácsik családdal, és nagyon örült neki, hogy átmentek hozzájuk beszélgetni.

Szerinte így a nehéz időkben tudják egymást támogatni.

Az asszony lassan két éve nem látta a lányát.

"Két egyforma bűnügy nincsen, de rengeteg a hasonlóság. Közös a kétségbeesés, a bizonytalanság és a sok negatív tapasztalat, ami körülvesz minket.

– mondta még a lapnak Mácsik Zoltán felesége.

Mácsik Zoltán Forrás: police.hu

A Mácsik család már régóta kapcsolatban van a szintén eltűnt, villanyszerelőként dolgozó Orlik Vilmos családjával. A két férfi meggyilkolásával ugyanazt a vállalkozót gyanúsítja a rendőrség.

A két család többször is találkozott már egymással, de most csatlakozott hozzájuk Pintér Gyula testvére is.

A férfi luxusautók javításával és felújításával foglalkozott, ő májusban tűnt el rejtélyes körülmények között.

Pintér Gyula Forrás: Facebook

"Fél napot voltak nálunk néhány héttel ezelőtt, a fájdalmunkban támogattuk egymást, s próbáltuk kibeszélni a lelkünket. Korábban nem ismertük egymást, de mindenki tudta a másik történetét.

A fájdalom pedig egy családdá kovácsolt minket.

Jólesett a találkozás, jólesik minden beszélgetés. Főleg olyanokkal, akiknek hasonló vihar tombol a lelkükben" – mondta a lapnak Pintér Gyula testvére, Ildikó.

Orlik Vilmosné szerint szomorú, hogy ilyen szörnyűségek kötik össze őket, és hogy ez kellett ahhoz, hogy megismerjék egymást.

Már szinte mindenhol keresték

Az egyik valóságshowból ismert Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el, azóta nem sikerült megtalálni. A rendőrség B. Lászlót gyanúsítja, aki a kamerafelvétele alapján

a nő élettelen testét leviszi a lépcsőn, majd a kocsijába teszi.

VV Fanni Forrás: RTL

A rendőrség már nagyjából mindenhol kereste a holttestet, de egyelőre nem sikerült megtalálni. A férfi jelenleg házi őrizetben van, a bűnrészességet elismerte, a gyilkosságot nem.

Az eltűnt villanyszerelők

Mácsik Zoltán tavaly márciusban találkozott korábbi főnökével, a vállalkozó É. Imrével, aki

nagyjából 3 millió forinttal tartozott neki.

Egy Győrhöz közeli benzinkúton látták őket utoljára, ahonnan mindketten a saját autójukkal mentek el.

Orlik Vilmos már több mint négy éve eltűnt, ő szintén É. Imrével találkozott Győrben, azóta nem látták. A vállalkozó Orlik Vilmosnak is tartozott.

A kutyáját Szlovákiában találták meg

Pintér Gyula vállalkozó idén májusban tűnt el. A maglódi műhelyéből haza hajtott a Hummerjével, majd a vizslájával tovább ment valahova, azóta nem látták.

A kutyáját pár nappal később Szlovákiában találták meg, az autót másnap egy ismeretlen személy visszavitte a házához.