Berki Krisztián: Karácsony emberségből megbukott

Budapest, 2019. szeptember 3. A Fidelitas Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátja egy teherautón 2019. szeptember 3-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az immár hivatalosan is főpolgármester-jelölt Berki Krisztián be nem jelentett látogatást tett a „környezetvédő" Karácsony Gergely kerületében, Zuglóban. A Ripost kérdésére összefoglalta az ottani állapotokat. Berki Krisztián szerint Karácsony emberségből 1-esre vizsgázott, megbukott, pótfelvételi 10 év múlva. Folytatódik a teljesen alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelöltek kakasviadala.
Vágólapra másolva!

Káosz, mocsok, szeméthegyek és életveszélyes bérház – az immáron hivatalosan főpolgármester-jelölt Berki Krisztián ezt találta, amikor nemrég bejelentés nélkül látogatást tett Karácsony Gergely kerületében.

A Zuglóban uralkodó állapotokról videót is készített az egyik ellenzéki alkalmatlan főpolgármester-jelölt, amit az Instagram-oldalán osztott meg.

A zuglói szemle kapcsán a Ripost is megkereste Berki Krisztánt, aki úgy nyilatkozott, szerinte Karácsony emberségből megbukott.

„Zuglóban járva olyan dolgokat tapasztal az ember, mintha Dél-Oszétiában lenne. A 21. században ilyen Budapesten, nem fordulhatna elő."

És véletlenül se kérjen egy ilyen lakásért 20 ezer forint bérleti díjat! Emberségből 1-esre vizsgázott, megbukott. Pótfelvételi 10 év múlva – nyilatkozta a főpolgármester-jelölt.

Budapest nem cirkusz

Mint ismert, a kormánypártok plakátkampányt indítottak "Budapest nem cirkusz"felirattal, arra hívva fel a budapestiek figyelmet, hogy Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián alkalmatlan jelölt, és csak szórakoznak a fővárossal. Tarlós István főpolgármester egyébként utcahosszal vezeta közvélemény-kutatásokban.