Ellenzéki bohócok: megzavarták Karácsony sajtótájékoztatóját, csak hebegett-habogott

KARÁCSONY Gergely; BERKI Krisztián; PUZSÉR Róbert
Budapest, 2019. szeptember 18. Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt (b2) sajtótájékoztatót tart az Átrium színház előtt, a budapesti Margit körúton 2019. szeptember 18-án. Karácsony Gergely főpolgármesterként pályázati alapot hozna létre a fővárosi független színházak, művészeti műhelyek támogatására. A háttérben egy teherautó áll, amelyen Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakát látható. MTI/Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
Sajtótájékoztatót akart tartani Karácsony Gergely az egyik budapesti magánszínház előtt, de megzavarták a sajtótájékoztatóját. Egy hangszóróból egy cirkuszi bevonuló dal szólt hangosan, mire Karácsony csak hebegett-habogott. 
Vágólapra másolva!

A Budapestet látványosan nem ismerő alkalmatlan zuglói polgármester, az ellenzéki főpolgármester-jelölti cirkusz egyik résztvevője éppen zavarosan a színházakról beszélt egy budapesti magánszínház előtt, amikor megjelent egy autó, amiről egy, a bohócok bevonulásakor használt közismert cirkuszi zene szólt.

Karácsony teljesen megdermedt, hebegett-habogott, láthatóan semmit nem tudott kezdeni a helyzettel. Miután a teherautó elvonult, megpróbálta folytatni a sajtótájékoztatót, de annyira nem mondott semmit, hogy még a baráti ellenzéki propagandamédia sem tudta érdemben idézni.

A mindig zavarban levő Karácsony Gergely lehet, hogy észre sem vette, hogy milyen plakát mellett beszél Forrás: MTI/Bruzák Noémi

A sajtótájékoztatót már eleve nevetségessé tette, hogy Karácsony a három ellenzéki bohócjelöltet ábrázoló Budapest nem cirkusz plakát mellett állva próbálta megtartani, az pedig döbbenetes, hogy a tíz éve politizáló, öt éve polgármester, magát folyamatosan csúcspozíciókra képzelő és jelöltető Karácsony mennyire nem tudott mit kezdeni a helyzettel.