Börtönbe is kerülhet a soroksári asszony, aki élve ásott el kiscicákat

ÉLVE ELÁSTA A KISMACSKÁKAT
Vágólapra másolva!
Három kismacskát ásott el élve egy soroksári asszony. Az egyiknek sikerült kimásznia, a másik kettőt viszont állatbarát rendőrök és állatvédők mentették meg. A kerületi ügyészség vádat emelt az állatkínzó ellen. A tervek szerint gyorsított eljárásban büntethetik meg a nyugdíjas asszonyt, akár börtönbe is kerülhet.  
Vágólapra másolva!

A XXIII. kerületben élő, 65 éves budapesti asszonynak a szomszédja szólt, hogy a közös udvarukon macskák születtek, és szerinte az asszony cicájának a kölykei lehetnek a kicsik. A macskák gazdája úgy döntött, nem tartja meg őket, és a lehető legkegyetlenebb módszerrel fog tőlük megszabadulni.

Szeptember 6-án délelőtt az udvar bokros részén fekvő 3 kismacska mellett egy gödröt ásott, majd fogta a körülbelül háromhetes kölyköket, a gödörbe tette, és eltemette őket.

Forrás: Ügyészség.hu

Az egyik kismacskának sikerült kiásnia magát, keservesen nyávogott. Valószínűleg ezt hallotta meg az egyik szomszéd, ő hívta a rendőröket, akik értesítették az állatvédőket.

Együtt találták meg a másik két, élve elásott cicát, akik nyávogva, mozogva küzdöttek az életükért.

Forrás: Police.hu

Mindhárom macskát azonnal ellátták, ennek köszönhetően életben maradtak.

A nőt, aki meg akarta ölni a kölyköket a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség többszörösen minősített állatkínzás kísérlete miatt gyorsított eljárásban még a héten bíróság elé állítja.