Helikopterpilótát keres a rendőrség

pilótákat keres a rendőrség
Vágólapra másolva!
A Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálat pilótái nemcsak a felhők között cikázva pásztázzák a terepet, hanem a különleges tevékenységhez biztosítják a hátteret. Erre a felelősségteljes és különleges munkára keres a rendőrség helikopterpilótát.
Vágólapra másolva!

A légi személyzetnek sokféle feladata van és komoly kihívást jelent, egy rendkívül felelősségteljes munka - írja a police.hu.

Forrás: Police.hu

Keresnek bajba jutott embert, információt adnak az utak forgalmáról, támogatják a földi rendőri egységek bevetését nagyobb rendezvények helyszínei felett repülve. Felkutatnak a határon illegálisan átjutott vagy éppen belépő csoportokat.

Nyáron, főszezonban többek közt a Balaton felett őrzik a strandolók és a sportolók biztonságát, megerősítve, gyorsítva ezzel a vízirendészet reagálását.

A pilóták legnagyobb segítsége a műszaki, technikai személyzet, akik gondoskodnak a repülés logisztikai biztosításáról, a szabályok betartásáról, és a kerozin utánpótlásáról.

Forrás: Police.hu

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálat most

olyan 40 évesnél fiatalabb, felsőfokú műszaki végzettségű érdeklődőket keres,

akik szívesen csatlakoznának a rendőrséghez helikoptervezetőként.

Forrás: Police.hu

Ha a kiírt elvárásoknak megfelel a jelentkező, és leteszi a vizsgát, akkor az MD 500E vagy a MD 902 típusú helikoptereket vezetheti.