Miután Puzsér feljelentette Berkit, Berki feljelentette Puzsért

2019.09.16. 11:44

Hetekkel a főpolgármester-választás előtt szinte tetőpontjára érkezett a bohócok háborúja. Miután a napokban Puzsér Róbert feljelentette főpolgármester-jelölti vetélytársát, Berki Krisztiánt, utóbbi szintén a rendőrséghez fordult. A humorista ugyanis a legutóbbi kampányvideójában gátlástalan ragadozónak, bűnözőnek nevezte őt - írja a Ripost. Lassan tényleg ott tart az ellenzék, hogy visszasírja a vizes vödrös attrakcióval országos hírnevet szerző Falus Ferencet. 

Nehéz elképzelni annál röhejesebb jelenetet, minthogy közvetlenül egy nagy téttel bíró választás előtt egymást jelentgetik fel az indulók. Pedig 2019 szeptemberében a magyar ellenzéknél pontosan ez történik: miután a napokban Puzsér Róbert büntetőfeljelentést tett Berki Krisztián ellen, utóbbi csak azért is viszont feljelentette Puzsért.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A botrányceleb Instagram-oldalán közzétett videójából kiderült, az nem nyerte el a tetszését, hogy a humorista legutóbbi kampányvideójában azt mondta róla, hogy "gátlástalan ragadozó, aki nem más gyermekét ragadja el, hanem saját kölykét veti a nyilvánosság elé, hogy belőle lájkokat facsarjon ki." Miután a családját érte támadás, ezért Berki ügyvédje javaslatára úgy döntött, 

büntetőfeljelentést tesz Puzsér ellen a rendőrségen. 

"Hát akkor induljon jól ez a hetfő IS. Hatósági nap lett a mai hetfő igy a 9:00 órakor kezdődő bírósági tárgyalásom után 11:00 óra magasságában az ügyvédem javaslatára büntető feljelentést teszek Puzsér Róbert Fófőpolgármester-jelölt kapcsán az általa youtube internet alapú videó megosztó portálon 2019 09.14- én közzétett kampány videójában megjelenő mocskolódások miatt, ismeretlen tettes ellen! - írta Facebook-oldalán.