Miután Puzsér feljelentette Berkit, Berki feljelentette Puzsért

Budapest, 2019. szeptember 3. A Fidelitas plakátkampányát, a Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátját bemutató sajtótájékoztató helyszíne 2019. szeptember 3-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Hetekkel a főpolgármester-választás előtt szinte tetőpontjára érkezett a bohócok háborúja. Miután a napokban Puzsér Róbert feljelentette főpolgármester-jelölti vetélytársát, Berki Krisztiánt, utóbbi szintén a rendőrséghez fordult. A humorista ugyanis a legutóbbi kampányvideójában gátlástalan ragadozónak, bűnözőnek nevezte őt - írja a Ripost. Lassan tényleg ott tart az ellenzék, hogy visszasírja a vizes vödrös attrakcióval országos hírnevet szerző Falus Ferencet. 
Vágólapra másolva!

Nehéz elképzelni annál röhejesebb jelenetet, minthogy közvetlenül egy nagy téttel bíró választás előtt egymást jelentgetik fel az indulók. Pedig 2019 szeptemberében a magyar ellenzéknél pontosan ez történik: miután a napokban Puzsér Róbert büntetőfeljelentést tett Berki Krisztián ellen, utóbbi csak azért is viszont feljelentette Puzsért.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A botrányceleb Instagram-oldalán közzétett videójából kiderült, az nem nyerte el a tetszését, hogy a humorista legutóbbi kampányvideójában azt mondta róla, hogy "gátlástalan ragadozó, aki nem más gyermekét ragadja el, hanem saját kölykét veti a nyilvánosság elé, hogy belőle lájkokat facsarjon ki." Miután a családját érte támadás, ezért Berki ügyvédje javaslatára úgy döntött,

büntetőfeljelentést tesz Puzsér ellen a rendőrségen.

"Hát akkor induljon jól ez a hetfő IS. Hatósági nap lett a mai hetfő igy a 9:00 órakor kezdődő bírósági tárgyalásom után 11:00 óra magasságában az ügyvédem javaslatára büntető feljelentést teszek Puzsér Róbert Fófőpolgármester-jelölt kapcsán az általa youtube internet alapú videó megosztó portálon 2019 09.14- én közzétett kampány videójában megjelenő mocskolódások miatt, ismeretlen tettes ellen! - írta Facebook-oldalán.