Tarlós István: A választáson jól meg fogom verni a hazudós, tutyimutyi, tétova, mamakedvence főnökét!

Ellenzéki képviselők elállják a házelnöki pulpitusra vezető lépcsőt az Országgyűlés plenáris ülésén, SZABÓ Tímea; TÓTH Bertalan; TORDAI Bence; KUNHALMI Ágnes; BANGÓNÉ BORBÉLY Ildikó
Budapest, 2018. december 12. Ellenzéki képviselők elállják a házelnöki pulpitusra vezető lépcsőt az Országgyűlés plenáris ülésének kezdete előtt 2018. december 12-én. Elöl Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, Kunhalmi Ágnes MSZP-s képviselő, Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője, Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő és Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője (b-j). MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Megpróbálta kihozni a sodrából Tarlós István főpolgármestert az anarchista Tordai Bence egy pénteki sajtótájékoztatón. Budapest első embere a provokációra többek között azt mondta, „a választáson jól meg fogom verni a hazudós, tutyimutyi, tétova, mamakedvence főnökét”.
Vágólapra másolva!

Péntek délelőtt Tordai Bence, a Párbeszéd nevezetű nullaszázalékos párt politikusa egy ideig akadályozta, hogy a főpolgármester elkezdje a beszédét. Tarlós a rövid párbeszéd során megkérte Tordait, hogy ne molesztálja őt. Ezt követően elmondta, azt is, hogy „a választáson jól meg fogom verni az hazudós, tutyimutyi, tétova, mamakedvence főnökét”.

Ismét tök hülyét csinált magából Tordai Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Tordai Bencéről többek között azt kell tudni,hogy

fiatal kora ellenére nem a nélkülöző munkásosztály tagja. Sőt, nem is átlagos egyetemi oktató.

Vagyonnyilatkozata szerint egy budapesti és egy magyarnándori házban résztulajdonos. Már eddig is volt egy Toyota Avensise, aztán idén vett még egyet. Emellett az egyik bankban több mint 11,5 milliót tart, ezenkívül még más pénzintézet(ek)ben 16 milliót. Emellett 50 százalékban ő a tulajdonosa a Párbeszéd Platform Kft.-nek.