Hiába a felháborodás, a Jobbik kitart az antiszemita Kulcsár Gergely mellett

Kulcsár Gergely Jobbik
Vágólapra másolva!
Nem engedi el a Jobbik Kulcsár Gergely kezét, az antiszemita megnyilvánulásokról ismert politikus a párt Hajdú-Bihar megyei listáján kapott helyet – írja a Magyar Nemzet. Mint ismert, a Duna-parton lévő holokauszt-emlékművet meggyalázó jobbikos eredetileg a Momentummal és az LMP-vel szövetségben indult volna egyéni képviselőjelöltként Debrecenben.
Vágólapra másolva!

Helyet kapott a Jobbik Hajdú-Bihar megyei listáján Kulcsár Gergely.

Ez már a választási iroda hivatalos oldalán is látható, az antiszemita politikus pályázik a megyei tisztségre.

Forrás: Valasztas.hu

Az eredeti tervek szerint a Jobbik, a Momentum és az LMP támogatásával egyéni körzetben indult volna Kulcsár, azonban a nagy felháborodás következtében a politikus meghátrált, és visszalépett tisztségétől. Mint ismert, a volt jobbikos parlamenti képviselő múltja meglehetősen terhes. Ő volt az, aki

  • miután 2010-ben országgyűlési képviselő lett, pártjának honlapjára feltöltött bemutatkozó anyagában azzal büszkélkedett, hogy aktívan részt vett a Magyar Gárda Mozgalom szervezésében, titkára volt a Szebb Magyar Jövőért Kulturális és Hagyományőrző Alapítványnak, és elnökségi tagja volt a Józsai Turul Egyesületnek. Ezenfelül a két újság, a Szebb Jövő című megyei havilap és a józsai, Turul Hangja című helyi lap elkészítésében is komoly szerepet vállalt.
  • A vészkorszak áldozatainak emlékére állított Duna-parti emlékmű mellett beleköpött a zsidók Dunába ölését szimbolizáló cipőkbe. "Ma délután egy kis feltöltődésre vágytam, ezért meglátogattam a Duna-parton, a képen látható vidám helyet. A kép a cipőbe köpés után készült. Mindenkinek ajánlom, hogy ha szomorú vagy fáradt, látogasson el ide, megjön a kedve folytatni a munkát, amit őseink sajnos nem fejeztek be!" – így kérkedett tettével a jobbikos politikus.
  • A Jobbik-frakció levelezőlistáján felvetette, hogy "van rá esély, hogy valamelyik biboldó-bérenc frakció kezdeményezni fogja, hogy felállva emlékezzen a Ház a kamukauszt állítólagos áldozataira."
  • Horogkeresztekkel kívánt boldog újévet párttársainak.
  • Nemcsak a zsidó emberekkel foglalkozott előszeretettel, hanem igyekezett különbséget tenni a "normálisan gondolkodó és viselkedő homoszexuálisok és a többséget provokáló, magamutogató, gátlástalan buzik között".