A facebook szerint a „halott fideszes a jó fideszes” nem ütközik az alapelveikbe

cenzúra censorship
Vágólapra másolva!
„Csak a halott fideszes a jó fideszes" – ezt kommentelte valaki Apáti Bence balettigazgató, publicista hivatalos Facebook-oldalára. A legérdekesebb azonban, hogy körülbelül ötvenen jelentették az esetet a Facebooknak, amely nem találta úgy, hogy a hozzászólás alapelveibe ütközne, melyek közt ott szerepel a gyűlöletbeszéd tilalma is – hívja fel rá a figyelmet a Mandiner.
Vágólapra másolva!

Ismét a szilícium-völgyi, balliberális propagandát dollár-százmilliárdokból világszinten terjesztő óriásvállalat, a Facebook kettős mércéjének lehetnek a tanúi a magyar emberek.

A közösségi oldal „moderátorainak" a fő hazai célpontja ezúttal is Apáti Bence balettigazgató, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

Apáti Bence és még nagyjából 50 személy jelentette a közösségi alapelvek megsértéséért az egyik kommentelőt, aki azt írta a publicista Facebook-oldalára hozzászólásként, hogy:

Forrás: MANDINER-FACEBOOK
Forrás: MANDINER-FACEBOOK
Forrás: MANDINER-FACEBOOK

Apáti ezt a következőképpen kommentálta: Jelzem, ha én hasonlót írnék, mondjuk a MSZP, a Jobbik vagy a Dk szimpatizánsairól, az oldalamat is elvennék. Azonnal. Amúgy jogosan. Ilyet nem írunk, így nem gondolkozunk. De a Facebook, máskor hiperérzékeny moderátorai szerint, az ominózus mondat nem gyűlöletbeszéd, nem ütközik a közösségi alapelvekbe. Érdekes..

A Facebook a feladatának tekinti a jobboldali vélemények cenzúrázását, miközben tolerálja a balliberális gyűlölködést

Tavaly augusztusban közölte lapunk, hogy Soros György blogja, a 444 öntudatlanul lebuktatta a Facebookot és a Facebookot cenzúrázó céget, amiről még az is kiderült, hogy

ugyanaz a Bertelsmann nevű multi a tulajdonosa, mint a német kormány migránsbarát politikáját teljes gőzzel támogató RTL-csoportnak, aminek tagja a Magyarországot lejárató RTL Klub is.

A cenzúra Forrás: Shutterstock

A bevándorláspárti spekuláns pénzelte balliberális blognak nyilatkozott az az ember, aki saját bevallása alapján néhány kollegájával

a magyar nyelvű Facebook moderálásáért (értsd: cenzúrázásáért) felel.

A közösségi oldal a tavalyi országgyűlési választási kampányban az Origo két, migránsok által elkövetett bűncselekményről szóló cikkét is letiltotta, majd annak az M1-nek nyilatkozó svédországi magyar nőnek a videóját is, aki a migrációs helyzet és a biztonság hiánya miatt költözött haza 40 év után.

Aztán Lázár János Miniszterelnökséget vezető akkori miniszter bécsi látogatásáról szóló videóját cenzúrázták, amiben a migrációs válságról és annak következményeiről beszélt.