Kiderült, hogyan találkozhat L.L. Junior volt felesége nagyobbik fiukkal

Eltemették L. L. Junior kisfiát, Dávidkát
Vágólapra másolva!
Tényleg igaz, hogy csak videón láthatja Hopp Csilla az ötéves kisfiát, Lacikát? Ellentmondásos hírek jelentek meg arról, hogy L.L. Junior és volt felesége megállapodtak-e egymással, hogy békésen rendezik az ügyeiket, vagy sem. Az Origo végére járt az igazságnak. 
Vágólapra másolva!

L.L. Junior és volt felesége, Hopp Csilla kisebbik fiát, a hároméves Dávidkát augusztus 31-én halálra gázolták Zuglóban. A kisfiút múlt hét pénteken temették el a Fiumei úti temetőben. Bár azt megelőzően elszabadultak az indulatok, és a két szülő nyilvánosan üzent egymásnak, a temetést együtt ülték végig, L.L. Junior pedig végig támogatta a gyászoló anyát, aki többször is rosszul lett.

- mondta el Hopp Csilla a Borsnak.

L.L. Junior kisfiának temetése, Fiumei úti temető 2019.09.06. Fotó: Polyák Attila - Origo

Megkerestük L.L. Junior ügyvédjét, Mester Csabát, aki azt mondta,

hogy a rapper nem akarja megakadályozni, hogy a gyereke és az anyja találkozzanak.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy Hopp Csilla érthető módon traumatizált lelki állapotban van, ezért a zenész felügyelt kapcsolattartást kért.

Ez azt jelenti, hogy szakemberek jelenlétében találkozott az anya a kisfiával.

A zenész azért is látta jobbnak ezt a megoldást, mert az ötéves kisfiú folyamatosan az öccsét keresi.

- mondta el az Origónak Horváth B. Gábor, Hopp Csilla ügyvédje.

A szakember azt is hozzátette, hogy a két szülő még nem állapodott meg, most átgondolják a végleges döntésüket, de egyelőre mindketten a magukénak akarják a kisfiút.

- tette hozzá az ügyvéd.

Horváth B. Gábor azt is elmondta, hogy egy szoros és szeretetteljes anya-gyerek viszony van Csilla és Lacika között. Nemcsak telefonon beszéltek, hanem személyesen is találkoztak.