Berki Krisztián félmeztelenül jelentette be, hivatalosan is főpolgármester-jelölt lett

2019.09.10. 12:55

Berki Krisztián egykori labdarúgót is nyilvántartásba vette a választási iroda, így neve egészen biztosan ott lesz a főpolgármester-jelöltek között a szavazólapon - ez derül ki a felesége által kedden közzétett Instagram-videóban. A botrányceleb hozta a formáját, félmeztelenül mutatkozott a hír bejelentésekor.

"Képzeljétek el, most kaptuk a hírt, a hívást, hogy megvan az 5 ezer aláírásuuuunk, juhuuuu! Azért ügyes" -  jelentette büszkén Berki Renáta keddi Instagram-videójában, hogy férje összegyűjtötte az ajánlásokat, így hivatalosan is főpolgármester-jelöltté vált. A nem a szerénységéről híres botrányceleb, egykori labdarúgó nem szalasztotta el hozzátenni, hogy a minimálisan előírtnál több ajánlást gyűjtött össze. A közvélemény-kutatások szerint negyedik helyen álló 

Berkinek félmeztelenül sikerült a bejelentést megtennie. 

Berki Renáta egyébként nagyon büszke párjára, a videó kísérőszövegében úgy fogalmazott, hogy kőkemény 16 nap áll mögöttük. "Büszke vagyok a férjemre és a csapatunkra! Köszönjük Nektek Budapestiek, hogy bizalmat szavaztatok a Férjemnek!" - tette hozzá az lelkes feleség.

Forrás: Instagram

Hétfőn számoltunk be róla, hogy a politikusnak állt botrányceleb közel 10 000 ajánlást gyűjtött össze. Berki a sikernek annyira megörült, hogy tegnapi Instagram-bejelentkezésében egyenesen táncra perdült a kamerák előtt.

A Fidelitas plakátkampányát, a Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátját bemutató sajtótájékoztató helyszíne 2019. szeptember 3-án. MTI/Koszticsák SzilárdForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint ismert, vele együtt már négy teljesen alkalmatlan ellenzéki kihívója van Tarlós István főpolgármesternek: Berki mellett a Zuglót gyakorlatilag anyagi csődbe irányító Karácsony Gergely, a celebekkel viaskodó Puzsér, valamint a pártjával rendre egy százalék körüli eredményt felmutató, munkáspárti Thürmer Gyula is összegyűjtötte az induláshoz szükséges ajánlásokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKK