Berki Krisztián is összegyűjtötte az ajánlásokat, táncolni kezdett örömében

Ősztől saját műsorral jelentkezik Berki Krisztián a Sláger TV-n
Vágólapra másolva!
Közel 10 000 ajánlást gyűjtött össze Berki Krisztián, aki így szinte biztosan indulhat a főpolgármester-választáson. A botrányceleb egy élő Instagram-videóban közölte a hírt, a bejelentés közben táncra perdült örömében. Berkivel együtt már három, teljesen alkalmatlan kihívója van Tarlós István főpolgármesternek.
Vágólapra másolva!

"Itt vagyunk, 13:40 után egy kicsivel, és veletek közösen budapestiekkel megcsináltuk. Adatkezelési okok miatt nem mutathatom meg, de így megmutathatom (mutatja): 1250 ív van" - Berki Krisztián így kezdte mondandóját a szakadó esőben megtartott, Instagram-bejelentkezésében. A botrányceleb beszámolt róla, hogy 16 napot töltött az emberek között, amely során minden társadalmi rétegből megismert embereket.

- mondta önbizalomtól duzzadva Berki, aki szerint a sikerszéria következő állomása október 13-án lesz, a főpolgármester választás napján lesz, amikortól - megfogalmazása szerint - "mindenki, a fideszesek, Karácsony, mindenki elmehet nyugdíjba." A Ripost beszámolójából kiderült, az egykori sportolót annyira elragadta a hév, hogy Instagram-bejelentkezése közben táncra perdült.

Berki Krisztián, alkalmatlan főpolgármester-jelölt táncol örömében, mert sikerült összegyűjtenie az ajánlásokat Forrás: Ripost

Érdemes megemlíteni, hogy a jelek szerint Berki sokkal több ajánlást gyűjtött össze, mint Puzsér Róbert humorista, aki a hivatalos adatok szerint 6316 támogatást gyűjtött.

Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián, a három alkalmatlan főpolgármester-jelölt a Fidelitas Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! plakátkampányán Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Berki indulásával már három alkalmatlan ellenzéki is indulna Budapest vezetéséért: Berki mellett a Zuglót gyakorlatilag anyagi csődbe irányító Karácsony Gergely, és a celebekkel viaskodó Puzsér is indul októberben.